TV tuner (vyřešeno) Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

buk.
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

TV tuner (vyřešeno)  Vyřešeno

Příspěvekod buk. » 24 říj 2007 11:45

Zdravím a prosím o pomoc.Zakoupil jsem TV tuner Leadtek WinFast DTV2000 H.Po instalaci všechno funguje celkem v pořádku,tv jde se zvukem,připojení video kamery taky funguje v pořádku,ale jakmile chci vytvořit záznam z tv nebo z videa ať na hdd nebo na dvd tak veškeré záznamy jsou beze zvuku.Zkoušel jsem všechna možná nastavení norem v programu leč nic nepomáhá.Máte-li někdo s tímto zkušenosti prosím poraďte.

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 24 říj 2007 13:13

Na kartě je - alespoň podle Googla - audiokonektor. Poraď se s návodem, zda je to vstup nebo výstup. Pokud je to výstup, zkus ho propojit se vstupem zvukové karty. Píšeš, že jsi zkoušel všechna možná nastavení. Zkusil jsi přečíst návod? :smile:

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod karlos » 24 říj 2007 14:02

Někde v nastavení vlastností zvuku, je potřeba nastavit, ze kterého vstupu se bude nahrávat. Z TV karty (mojí) je vedený kablík do linkového vstupu zvukovky, ten je pak potřeba nastavit, jako vstup pro nahrávání.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

buk.
nováček
Stav:

TV tuner

Příspěvekod buk. » 24 říj 2007 22:34

No ten návod by asi nebyl špatný,kdyby byl v češtině ten kablík jsem sice připojoval ale o jeho nastavení nemám ani šajn.Nehledě na to nemužu dost dobře přijít na to jak správně ten kablík zapojit neboť jde zapojit několika způsoby.

buk.
nováček
Stav:

Re: TV tuner

Příspěvekod buk. » 25 říj 2007 00:23

Sláva už to chodí závada odhalena kablík byl zapojen do špatného vstupu na zvukovce.Díky za snahu o pomoc

Zpět na “Vše ostatní (sw)”