Vypalování DVD Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

teichmann.ondrej
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Vypalování DVD  Vyřešeno

Příspěvekod teichmann.ondrej » 07 čer 2014 11:51

Zdravím

Často vypáluji videa .mov a můj nero burnlite bohužel umi jen pálit data a ti padem na televizích mi to nemusí hrát ... Mohli by jste mi poradit nejaký program na vypalování hudby, filmu a data ??? Burnlite ma jen moznost data zdarma a jinak upgrade.

Děkuji moc za tipy

Odesláno z iPhone

Reklama
wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Re: Vypalování DVD

Příspěvekod wattmetr » 07 čer 2014 11:53

Ashampoo Burning Studio Free. Absolutní spokojenost.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 07 čer 2014 15:44

wattmetr a petr22: Pánové, to bylo na hranici žluté pro oba. Pokud si chcete masírovat jeden na druhém své ego, volte prosím cestu SZ nebo e-mailu.
Tazatele váš spor zcela určitě nezajímá.

Téma bylo vyčištěno od OT příspěvků v celkovém počtu 14.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 07 čer 2014 15:52

Tak to sem napíšu ještě jednou.Jsou novější verze ashampoo burning-
https://www.ashampoo.com/en/usd/pin/7110/burning-software/Ashampoo-Burning-Studio-FREE
nebo kvalitnější-
http://www.softpedia.com/progDownload/Ashampoo-Burning-Studio-Free-Download-98129.html

k zahození není ani-http://cdburnerxp.se/

A po předchozí debatě pro tazatele-napiš jestli jen vypaluješ nebo nějak video převádíš.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 07 čer 2014 16:05

Ty off topic prispevky mimojine obsahovaly jak reseni, tak presny postup jak se to ma udelat. Co se tyce masirovani ega - ten pozadavek na to aby dale radili jenom ti co vedi o cem je rec a v cem spociva problem byla v dane situaci zcela legitimni, jinak by tam bylo sto zbytecnych odkazu na vypalovaci programy.

Tudiz se to tu zase zacne plnit radami na vypalovaci programy, ktere ale tazateli naprosto nepomohou.

To, co je potreba je aplikace schopna vytvorit standardni disk formatu DVD Video nebo BluRay, ne vypalovaci program! Vypalene MOVy fungovat nebudou, coz by se tazatel dozvedel kdyby vse podstatne nebylo smazano.

Podle me jsou hlavne off topic vsechny rady jak vypalit MOV soubory na DVD pomoci jakehokoliv vypalovaciho programu, protoze co je ve skutecnosti predmetem dotazu neni cim vypalit, ale jak vypalit aby to bylo prehratelne - coz znamena vcetne konverze.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 07 čer 2014 16:57, celkem upraveno 2 x.

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 07 čer 2014 16:08

Psal jsem k téhle části otázky-Mohli by jste mi poradit nejaký program na vypalování hudby, filmu a data

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 07 čer 2014 16:12

Ja uz fakt nevim, jak to napsat abych nedostal zlutou kartu. Cely prispevek je jedna otazka, ktera automaticky vylucuje pouziti samotneho vypalovaciho programu, ktery tazatel ma. Otazka zni jak vypalit MOV tak, aby byl prehratelny na televizi. Tazatel primo specifikuje ze jako datavovy disk to nechce, protoze to nepujde prehrat.

Napsal jsem dva postupy jak to udelat, bohuzel vse smazano jakozo off topic.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 07 čer 2014 16:22, celkem upraveno 1 x.

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 07 čer 2014 16:15

Nejedná se jen o MOV.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 07 čer 2014 16:16

Ja vidim v dotazu MOV soubory. Nicmene konverze do formatu DVD Video nebo BluRay je nutna u jakehokoliv zdrojoveho formatu aby byla zarucena 100% kompatibilita.

Takze zkracena verze toho s bylo smazano:

TV s podporou MKV (nejlepe prehravat z disku nebo ze site, video je bez zmeny kvality):
MKV Toolnix a poskladat vsechny soubory dohromady.

DVD nebo BluRay prehravac (nutna konverze s vetsi (DVD) nebo minimalni (BD) zmenou kvality, ktera trva nekolik hodin):
Pinnacle Suudio a konverze na DVD Video (SD) nebo BluRay (HD) a vypaleni na DVD nebo BD disk (BD jde vypalit an DVD).

Schvalne kdy si nekdo vsimne v jake sekci to cele je............
Naposledy upravil(a) petr22 dne 07 čer 2014 16:38, celkem upraveno 1 x.

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 07 čer 2014 16:22

petr22 píše:Ja uz fakt nevim, jak to napsat abych nedostal zlutou kartu.

Tak se na to vykašli a piš do jiného tématu. I když máme odborné rozpory, to, co tu s námi dělají, nás oba štve stejně. Mě už docela něco naučili!

A jelikož jsem si otevřel trochu ústa ještě v dalším vlákně (ve vší slušnosti!!), tak si myslím, že mě ta žlutá asi nemine. I když za h..no :lol: :lol:

Ne, za h..no ne, za Spam a OT :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) wattmetr dne 07 čer 2014 16:26, celkem upraveno 1 x.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 07 čer 2014 16:26

Spis na to napisu nejaky navod na ktery pak bude stacit odkazovat. A ktery mi po napsani nikdo nesmaze.

Canon nahraje plny adresar MOVu a je na uzivateli at si sam zjisti co s tim, protoze k tomu neni dodavan zadny konverzni software ani navod. Maximalne dje pripojit fotak/kamera k televizi pred HDMI. Konkurence (Sony) ma toto poreseno mnohem lepe, protoze nahrava do AVCHD - takze staci strcit kartu do TV a hraje to nebo vypalit na Blu Ray.

Co se tyce samotneho vypalovaciho programu - kazdy poradi svuj oblibeny program na paleni datovych DVD, takze tazatel bude mit 370 programu ktere mu vypali MOVy na DVD, takze bude mit 370 neprehratelnych uplne stejnych disku. Proto radit dalsi a dasli programy na vypalovani reseni nepomuze.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”