Místní nabídka - barva Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Pejo
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Místní nabídka - barva

Příspěvekod Pejo » 08 kvě 2014 15:19

Prosím o pomoc. Mám Windows XP Home Edition. Jde mi o VYBRANÉ POLOŽKY a jejich barvu. Na ploše se kliknu pravým tlačítkem na myši a z místní nabídky si vyberu VLASTNOSTI. Objeví se okno ZOBRAZENÍ - VLASTNOSTI. Vyberu z karty VZHLED a kliknu na tlačítko UPŘESNIT. Dále si vyberu z nabídky POLOŽKA: VYBRANÉ POLOŽKY a zvolím barvu. Ta barva se nezobrazuje všude správně. Zvolil jsem černou barvu a zobrazuje se mi jen orámečkováné černou barvou šedé pole. Má to být celé vyplněné vybranou barvou. Zkusil jsem to ve VirtualBoxu Oracle, nainstaloval Profesional XP a zkoušel různé barvy. Je to stejné jako v Home. Něco je blbě. Asi něco v registrech. Operační systém mám nainstalován od dubna letošního roku a tak není pokažený. Jinak s ním pracuji od roku 2005. Přikládám fotku. Třeba někdo ví, jak na to. Já to nevím. Jsem pokročilý uživatel. Nejsem expert.
Přílohy
1.png

Reklama
7.divize
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Re: Místní nabídka - barva

Příspěvekod 7.divize » 08 kvě 2014 16:42

Jsou šedé, protože na ně "nelze" kliknout - tedy jsou neaktivní. Když na ně klikneš, tak se nic nestane, ne?

--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Kvě 2014 16:54) ---

Ale pokud chceš, aby se ti i tyto položky zobrazovaly stejnou barvou, lze to nastavit (nevím jak je to ve win XP, ale takhle je to ve win 7).
Bude u tebe něco podobného, stačí pak změnit barvu z té šedé na černou nebo jakou chceš. :-)
Ale nevím, k čemu ti to bude dobré, to rozdělení má důvod, jenž jsem už popsal výše a takhle pak budeš akorát dumat nad tím, proč když na to kliknu, to nic nedělá. :D
Přílohy
Bez názvu.gif

Pejo
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Pejo » 08 kvě 2014 18:54

Posílám screen.
Přílohy
Bez názvu.PNG

Pejo
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Pejo » 09 kvě 2014 16:08

Je to divný. V aplikacích ta černá tam je. Jenom v Místní nabídce a v Podnabídce není.
Přílohy
Bez názvu.PNG

Pejo
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Pejo » 16 kvě 2014 17:40

Byl vyzkoušen Windows XP v angličtině. Prostě nemá češtinu. Je to stejný. Chyba je asi v registrech.

Pejo
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Místní nabídka - barva  Vyřešeno

Příspěvekod Pejo » 11 čer 2014 18:18

Už jsem to vyřešil. "Vybrané položky" se zabarvujou, ale musí se na kartě "Motiv" vybrat "Aktuální motiv".
Přílohy
1.png

Zpět na “Vše ostatní (sw)”