Zdavim mam taky probelm že mam jen 2GB ram sice když mam windows XP tak to by mělo stačit ale když hraju garrys mod tak se to tam dost krute pozna třeba že přišerne dlouho najiždi nebo mi po chvili spadne nebo se na najeky server nepřipojim proste když je tam trochu vice lidi tak mi to v pulce připojovani spadne
tak bych se chtěl zeptat jestli by nešlo nejak uvolnit na tu chvili vice ram když hraju přemyšlel jsem o game booster ale nevim jestli jeho zapnuti nezabere vice ram než kolik on uvolni
vyčišěni ram
Re: vyčišěni ram
Raději bych ty ¨IObitské¨ ultilitky nepoužíval. Máš pravdu, že pro chod Windows XP by to stačit mělo, ale taková už je HW nárok hry, s tím nic moc nenaděláš. Leda kdyby jsi povypínal všechny nepotřebné programy a služby. Zbytek sestavy?
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
grafika:ati radeon x1300 (mam tuto lamskou protože ta předchozi vypověděla službu)
procesor:amd sempron 3800+ 2.2Ghz
ram:2GB(ale v ukazuje my to že mam přistupne jen 1,75Gb
zdroj:400W
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Črc 2014 16:21) ---
sice vim že to neni moc ale garrys mod se mi seka jen když postavim neco fakt fakt obrovskeho jinak jede vpoho
procesor:amd sempron 3800+ 2.2Ghz
ram:2GB(ale v ukazuje my to že mam přistupne jen 1,75Gb
zdroj:400W
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Črc 2014 16:21) ---
sice vim že to neni moc ale garrys mod se mi seka jen když postavim neco fakt fakt obrovskeho jinak jede vpoho
take bych jsem chtěl dodat že splnuji všechny doporučene požadavky včetně ram kde je doporučeno 1GB a ja mam 1,75GB
HW požadavky mohou být jen odhadnuté (vždy je tam nějaká ta rezerva), sám vidíš, že Ti hra nejede jak má, tudíž Tvůj pc nejspíš nestíhá.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
- NevimNevim
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Advanced system care 7 třeba, tam se ti po vyčistění a zapnutí herního režimu uvolní hodně místa (mně cca 220MB) a i smart ram jsem potom použil (dalších 200 a víc), pak jsem měl využití jen 700MB RAM.
To bylo nedávno, kdy jsem míval 4GB RAM, teď mám 8GB a už to čistění z nějakého důvodu není tak efektivní.
To bylo nedávno, kdy jsem míval 4GB RAM, teď mám 8GB a už to čistění z nějakého důvodu není tak efektivní.
To NevimNevim: Ty jsi asi nečetl můj první příspěvek, že? Žádne takové svinstvo jako IObit si do pc člověk s rozumem nikdy nedá. Když už ultilitku, tak tuhle: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... optimizer/ (mně byl doporučen Blue Spiritem) , nebo ccleaner. Jinak jak k tomu zaplnění RAM paměti předejít je nestahovat každou kravinu co nepotřebuji.
- NevimNevim
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:

A spíš je reálnější to, že mám po 3 letech čistší počítač, než ty po týdnu, tak si takové předsudky nech od cesty.

- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus Razer Game booster na starých počítačích dost pomáhá, já vytáhl z assassins creed 4 z 13fps na 22 a je to i hratelné.. taky jsem se divil (asus x70ab)
a ještě pročistit pc ccleanerem
a ještě pročistit pc ccleanerem
NevimNevim píše::DA že to píšeš ty, tak kvůli tobě přestanu ASC pužívat ne, když měl vždy na mých PC největší účinek.
A spíš je reálnější to, že mám po 3 letech čistší počítač, než ty po týdnu, tak si takové předsudky nech od cesty.
Mluvím z vlastní zkušenosti, a nejsem sám co Ti to tu řekne.
- NevimNevim
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jo trochu jsem zahlídl, že se tu pár lidem IObit nelíbí... já s tím mám zkušenost jen tu nejlepší.
taky nemám nic protí produktů od iobit jen u některých mám výhrady že od updatu ASCna verzi 7 mi nešlo něco spustit tak jsem od toho ustoupil ale programy od iobit jako iobit unlocker,random Password generátor jsou dobré
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ