Dobrý den,
jelikož je můj notebook tak trochu už v háji, tak jsem se rozhodl přeinstalovat windowsi ovšem jak na to. Kdybych je stáhl z netu a nabootoval přes flashku tak mám strach, že tím ztratím ty původní windowsi, které přišli s notebookem tudíž bych neměl origo win. což ovšem nechci. Objevil jsem tedy ten Acer recovery. Našel jsem, že při startu se má zmáčknout ALT + F10 jenže jakmile to zmáčknu tak se buď to nic nestane nebo se objeví jakoby konzole, ve které se píše něco o možnostech spuštění. Defaultně tam bylo napsané něco o .....van(nejsem si jistý). Každopádně jak mám reinstalovat windowsi popř. jak dát noťas do továrního nastavení skrz problémy, které jsem tu vypsal. Předem díky :)
Acer Aspire V3-571G Recovery
Acer Aspire V3-571G Recovery
Naposledy upravil(a) LeriX187 dne 14 srp 2014 13:28, celkem upraveno 2 x.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Acer Aspire V3-571G Recovery
Jelikoz jsi nenapsal ani verzi Win, odkazu te na manual nebo polozku eRecovery v bezicim OS, ktera ti mj. umozni udelat zachrane medium pro pripad, kdy se neco pokazi.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Re: Acer Aspire V3-571G Recovery
Pardon za neupřesnění, jedná se o Win 8.1. Když mi přišel měl jsem jen win 8 poté jsem tam hodil win 8.1, které mám doteď.
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Srp 2014 17:13) ---
No co se týká toho eRecovery v běžícím OS tak ano zkoušel jsem to ale jakmile se něco začne dít chce to po mě nějaké médium kde to tovární nastavení je. Jenže nic takového nemám a ani mi nepřišlo. Taky by to mohlo být někdo na disku jenže nevím jak se k tomu dostat :/
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Srp 2014 17:13) ---
No co se týká toho eRecovery v běžícím OS tak ano zkoušel jsem to ale jakmile se něco začne dít chce to po mě nějaké médium kde to tovární nastavení je. Jenže nic takového nemám a ani mi nepřišlo. Taky by to mohlo být někdo na disku jenže nevím jak se k tomu dostat :/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 28
- 6203
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
24 črc 2024 22:48