Problémy s CCC

...

Moderátor: Mods_senior

tocenyparek
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Problémy s CCC

Příspěvekod tocenyparek » 19 říj 2014 21:20

Zdravím :)

Asi před měsícem jsem si koupil pár nových komponentů (procesor, ZD, RAM) do pc + OS, ale od té doby mám problémy s CCC.
Když jsem nainstaloval drivery na procesor, grafiku oboje od AMD, grafika trošku starší (cca 8let, Radeon HD 5670) tak mi vyskakovaly problémy s MOM.exe a CCC.exe, ty jsem vyřešil nainstalováním ovladačů pouze pro mou int. grafiku (resp. procesor)(HD 8570D), ale stále programy ani hry tuto grafiku nebraly a všechno jelo pouze na mé externí grafice. Ale poslední asi 3-4dny mi začíná ccc opět blbnout. Nevím čím to může být jestli aktualizací ovladačů nebo windows (sešlo se to tak najednou). Při odinstalování ovladačů je v protokolu u CCC vždy napsáno "Neúspěch" a při nainstalování žádná chyba nevyskakuje ale problém přetrvává. Externí grafiku jsem vyndal opět přeinstaloval ovladače(pořád stejná chyba u CCC). Ted již všechny hry i programy berou pouze moji int. grafiku, ale opět ten stejný problém. Při zapínání win (už v načítání, zůstane černá obrazovka asi 2minuty po zmizení ikony s načítáním) se přihlásím a první problém který je, že mi vyhodí problém s CLI.exe - Chyba analyzátoru konfigurace. PC se seká a asi minutu po prvním hlášení vyskoči druhé MOM.exe - Chyba analyzátoru konfigurace. a potom 2x cca s 3 minutovým odstupem CCC.exe - Chyba analyzátoru konfigurace. Pořád nejde nic zapnout protože nic nereaguje. Asi 10 minut od poslední hlášky se PC vzpamatuje a funguje normálně. Zkusil jsem obnovit pc 2dny před tím než začal blbnout ale to taky nefunguje. V hlášce je napsáno něco s .NET framework, ale instalace nejde protože mám nejnovější verzi.

Nemáte prosím někdo nějaký návrh jak to opravit? Nechce se mi znova přeinstalovávat Win, ale pokud nebude nic jiného zbývat asi to budu muset udělat :(
Děkuji za jakýkoli návrh :) Chtěl bych se omluvit jestli jsem to umístil špatně jse zde poprvé (vím že to není omluva :D ) ale lepší místo jsem nenašel :)

Obrázek

Obrázek

EDIT: Catalyst samozřejmě nejede

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”