Hledám program na střihání videi zdarma
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Hledám program na střihání videi zdarma
Zdravím, hledám dobrý program na střihání videi, přidávání efektů, rendering, atd... ale má to jeden háček ať je legální a zdarma. :) Předem všem děkuji za rady a odpovědi. PS : Prosím pošlete na program ihned odkaz na oficiální stránku výrobce.
-
- Pohlaví:
Re: Hledám program na střihání videi zdarma
Nic zadarmo na Windows se obavam ze neexistuje.
VirtuaDub a Avidemux jsou jen jednoduche konvertory ktere toho moc neumi. A to co umi je udelane tak slozite, ze si radsi kazdy za litr koupi Pinnacle Studio.
VirtuaDub a Avidemux jsou jen jednoduche konvertory ktere toho moc neumi. A to co umi je udelane tak slozite, ze si radsi kazdy za litr koupi Pinnacle Studio.
-
- Pohlaví:
Tak zrovna Pinnacle mám, sice nějakou 9. , ale neumí to nic jiného než nějaké zbytečné efekty.
Vsak to prave je strih videa - aplikace efektu na urcite casti videa. Co by to melo umet jineho?
Coz je presne to, co VD nebo Avidemux neumi - budto na cele video, a nebo straslive slozite jen na urcite casti.
Coz je presne to, co VD nebo Avidemux neumi - budto na cele video, a nebo straslive slozite jen na urcite casti.
-
- Pohlaví:
Tazateli jde jak jsem pochopil o střih videa a tam žádné efekty nepotřebuje, pokud ano, musí si něco koupit, ale on chtěl free. Nic složitého na to není, je to stejně složité jako Pinnacle nebo Vegas. Všechno se člověk musí naučit, nic se neudělá samo.
Já jsem v Pinnacle stříhal video nahrané z TV karty a trvalo mi víc než půl roku, aby byl výsledek uspokojivý.
Já jsem v Pinnacle stříhal video nahrané z TV karty a trvalo mi víc než půl roku, aby byl výsledek uspokojivý.
Me se naopak zda ze potrebuje.
"hledám dobrý program na střihání videi, přidávání efektů, rendering"
Coz znamena nelinearni strih - Adobe Premiere, Sony Vegas, Pinnacle Studio a pod.
Demoverze Pinancle Studia je na 30 dnu a je plne funkcni.
"hledám dobrý program na střihání videi, přidávání efektů, rendering"
Coz znamena nelinearni strih - Adobe Premiere, Sony Vegas, Pinnacle Studio a pod.
Demoverze Pinancle Studia je na 30 dnu a je plne funkcni.
-
- Pohlaví:
ZDARMA, jestli stáčí 30 dní nevím, ale asi ne.
Já si dneska koupil časopis Chip a tam je plná verze CyberLink Powerdirector 11. Nevím jak je dobrý ještě jsem ho netestoval, Časopis stojí 180kč
CPU: Intel Core i5 10400F 2,9GHz
OP: 16GB Kingston 2666MHz
GFX: ASUS Dual Radeon RX 7600 V2 OC Edition, 8GB GDDR6
MB: GIGABYTE B460M DS3H - Intel B460
HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1TB
SSD: Samsung 860 EVO 500GB
Zdroj: CHIEFTEC zdroj GPS-600A8 600W
Case: Evolveo Ray 4
Chladič: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
OP: 16GB Kingston 2666MHz
GFX: ASUS Dual Radeon RX 7600 V2 OC Edition, 8GB GDDR6
MB: GIGABYTE B460M DS3H - Intel B460
HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1TB
SSD: Samsung 860 EVO 500GB
Zdroj: CHIEFTEC zdroj GPS-600A8 600W
Case: Evolveo Ray 4
Chladič: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
"ZDARMA, jestli stáčí 30 dní nevím, ale asi ne."
Kdyz rikam ze nic zdarma neni, tak tech 30 dni je jedine co jde zadarmo. Program proste neni. Vse placene, jedine prejit na Linux.
Vetsina youtuberu si jak se zda upirati Sony Vegas, protoze neverim ze tem detem rodice koupili licenci.
Kdyz rikam ze nic zdarma neni, tak tech 30 dni je jedine co jde zadarmo. Program proste neni. Vse placene, jedine prejit na Linux.
Vetsina youtuberu si jak se zda upirati Sony Vegas, protoze neverim ze tem detem rodice koupili licenci.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3912
-
od JosefLasak
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 18:28
-
- 8
- 3459
-
od Darkscor
17 pro 2024 11:57
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4723
-
od pavel2010
25 bře 2025 20:54
-
-
- 1
- 3364
-
od mmmartin