Ahoj jsem naprosty PC laik umim spustit a nainstalovat hry a nejake programy takze mozna bude muj dotaz banalni ale nevim si s nim rady
.
Tedy mam stazeny soubor z netu (Hru) a chci ji ulozit na externi HD ale vždy mi to po urcite chvili napise ze HD je plny ale není dela mi to téměř pokazde co stahnu z netu a nevim co s tim dokaze mi někdo poradit? diky Michal
presouvaní souboru
Re: presouvaní souboru
623 Gb je to terovej disk a velikost souboru co presunuju je tak 10-20 Gb. Dela mi to téměř u vseho co stahnu z netu ( ale jsou i soubory které to neudelaji) . Pokud cokoli stejne velkého ukladam (třeba videa nebo fotky) tak s tim nemam problém. Vždy se to presunuje cca do poloviny a pak vyskoci ze na cilovem disku není dostatek mista
to me taky napadlo ale nejde , zkousel jsem to i zabalit do souboru RAR ale vždy to napise nedostatek mista na cílovem disku
-
- Pohlaví:
Dej sem screen ze Správy disků s připojeným externím diskem.
srandisto
cetl jsi mou uplne první vetu. Dokažu vyrobit, opravit upravit auto ale co po me chces je pro me nadlicky ukol?
chápu co je screen ale ne co je sprava disku
nebo spis kde to nadu. ale abys nerekl tak to jdu zkusit najit 

Kdo dokaze stahovat z netu hry, urcite najde i spravce disku. Ve Windows je treba F1 - napoveda.
-
- Pohlaví:
Tento počítač - spravovat - Správa disků, případně ta nápověda ve Win, kterou nikdo nečte 

dokazal jsem to sice s pomoci jiného prispevku kde jsem si vsimnul co po me vlastne chcete

ten externí je F:

ten externí je F:
-
- Pohlaví:
IMHO FAT tak velké soubory nezvládne, disk je třeba naformátovat na NTFS.
to znamena všechno ulozit na pevný disk PC naformátovat externi disk na NTFS a pak kopirovat zpet? Jo a ještě jak to naformátuju? umim zformátovat flesku ale abych tam menil jek to nevim
Dekuju moc za pomoc vazim si toho
Dekuju moc za pomoc vazim si toho
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 4894
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
16 čer 2025 06:56
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4826
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
- 5
- 3609
-
od L.L