Desny sum

...

Moderátor: Mods_senior

S4ty
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Desny sum

Příspěvekod S4ty » 26 říj 2014 16:05

Ahoj,
dopredu rikam, ze na pocitace jsem blbec... ale tento problem me uz natolik vytocil, ze jsem se rozhodl obratit na vas, zda mi nekdo nepomuzete.
Problem je jednoduchy, pokazde kdyz s nekym volam, tak mi to desne sumi, myslim si, ze je to proto ze muj pocitac sumi a ja pouzivam micro na tom pocitaci, tak jsem kupoval mikrofony a ty pripojoval pomoci jacka do pc - momentalne mam sluchatka razer kraken pro, jenomze ten pc se tvari, jako by tam nebyly zadna sluchatka pripojena... Pocitac mam Lenovo IdeaCenter B5 Series.
Prilozim zde screen z meho nastaveni zvuku, kdyz se na nej podivate, vidite ze ten Lenovo USB.2.0 audio je ten, co mi jako jediny funguje, dle meho nazoru ten primo z toho pc, ten Microphone Realtek High Definition Audio nefunguje, jak to rici, je to mikrofon z tech sluchatek, protoze kdyz na nej poklepu, jakasi vychylka tam je a kdyz to zkousim na skypu pres echo sound test, tak to poklepani tam pres desny sum (proc to sumi???) i slyset je, ale mluvene slovo to nezaznamena vubec... Stereo Mix Realtek High Definition Audio ani nevim co je :<
Poradte prosim, hledal jsem na internetu navody, ale nikdo nema tohle hloupe ideacenter jako ja (jo byl jsem blbecek ze jsem si ho kupoval)
Přílohy
10699228_715206938553844_372598115_n.jpg

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Desny sum

Příspěvekod guest » 26 říj 2014 16:08

V první řadě si vyber jenom jeden mikrofon a ne dva!

Zpět na “Vše ostatní (sw)”