Zdar lidi, mam malou potíž s tím, že jsem si musel přeinstalovat windowsi, což bylo v pohodě, ale teďka, mam všechny svoje věci a programy, ovladače na grafiku/Základovku atd. ve windows.old (Mam Visty) Jak udělat, aby ten počítač pracoval s těma souborama co mam v oldu?
Jo a ještě jedna otázka, když přesnunu dokumenty z toho oldu (Z program Files) Do Program Files těch přeinstalovaných Windowsů, bude to fungovat? Jako že si tam třeba přesunu ovladač na grafiku z toho oldu do program files, pojede to?
děkuji za odpověď
Windows.old
Windows.old
Než se zeptáš, použij Google
Re: Windows.old
Neudelas to a nebude to fungovat.
Takže musim vše znova stáhnout? Mno super. A můžu smazat ten Windows old? Zabírá mi místo na disku
-
- Pohlaví:
Ovladače musíš stáhnout. Já mám třeba složku s ovladači, která je na jiném oddíle. Pokud nic ze složky old nepotřebuješ, můžeš ji odstranit.
Jo a můžu ještě poslední otázku? Mam na tý složce LoLko, můžu tedy vyjmout tu složku Riot Games A dát jí do toho novýho program Files? Nebo to mam raději Nainstalovat znova?
Dobře :) Děkuju
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Úno 2015 14:39) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Úno 2015 14:39) ---
Když tam máš windows.old tak jsi to špatně přeinstaloval ty windowsy
dooxekl, neplácej nesmysly.
Jenze ma pravdu.
Slozka Windows.old vznikne pouze kdyz se da instalace Windows se zachovanim puvodniho nastaveni. Vznikne tim sice nova instalace, ale cast dat je z te puvodni - coz muze zpusobovat problemy. Lepsi by bylo dat format disku.
Pokud jde o smazani, windows.old se maze pres disk cleanup, se zaskrtnutim odstranit soubory predchozi instalace systemu.
Smazani Windows.old pres smazani slozky treba v TC muze vest k tomu, ze uz Windows nenabehne (ono by to ostatne jen tak smazat nemelo jit).
Slozka Windows.old vznikne pouze kdyz se da instalace Windows se zachovanim puvodniho nastaveni. Vznikne tim sice nova instalace, ale cast dat je z te puvodni - coz muze zpusobovat problemy. Lepsi by bylo dat format disku.
Pokud jde o smazani, windows.old se maze pres disk cleanup, se zaskrtnutim odstranit soubory predchozi instalace systemu.
Smazani Windows.old pres smazani slozky treba v TC muze vest k tomu, ze uz Windows nenabehne (ono by to ostatne jen tak smazat nemelo jit).
To nutne neznamena, ze je to spatne preinstalovane, osobne mi to jeste nikdy problemy nezpusobilo.
- pepanecek5
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mě se to taky jednou povedlo s tím windows.old
Ona je to složka, ve které je původní systém a veškerá data. Já jsem si z ní vytáhl vše potřebné a smazal. Nebudou žádné problémy, protože ten systém ve složce již není aktivní
P.S já ji normálně vyhodil do koše
chvíli to trvalo, ale šlo to.
Ona je to složka, ve které je původní systém a veškerá data. Já jsem si z ní vytáhl vše potřebné a smazal. Nebudou žádné problémy, protože ten systém ve složce již není aktivní

P.S já ji normálně vyhodil do koše

Moje železo 
Deska - ASUS ROG STRIX B560-E Gaming
CPU - Intel Core i7 11700K
RAM - Kingston Fury Beast RGB 32GB
CHLADIČ - Arctic Liquid Freezer II 280
GRAFIKA - ASUS Gefroce GTX 1660
SKŘÍŇ - CoolerMaster HAF 922
ZDROJ - Seasonic Focus+ 750W

Deska - ASUS ROG STRIX B560-E Gaming
CPU - Intel Core i7 11700K
RAM - Kingston Fury Beast RGB 32GB