Nahrávání v Adobe Audition (či kdekoliv jinde)

...

Moderátor: Mods_senior

gehr
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Nahrávání v Adobe Audition (či kdekoliv jinde)

Příspěvekod gehr » 08 bře 2015 09:54

Dobrý den,

mám nové ntb lenovo g510, a zkoušel jsem přes mikrofon nahravat do PC -> z 6,3 převod na 3,5 zdířky na boku (jedna pro mikrofon i sluchátka), program nahrává ale přes zvukovku a mikrofon ignoruje. Dříve jsem to v Realteku řešil rozdělením mikrofonů (přednastaveno bylo sloučit všechna zařízení) a ten nepotřebný zakázal. Jenže teď mám místo Realteku SmartAudio, ve kterém to pozná, že se něco připojilo i do boční zdířky, je tam volba nastavení sluchátka/mikrofon/sluch. s mikr., a tím to celé úspěšně končí. Mikrofon nenahrává, přes zvukovku kvalita nanic (když by byly záznamy sloučeny tak nahrává oboje? ) a v o. panelech v kartě zvuk najdu jen jedno zařízení na záznam, po zakázání nemá ntb čím nahrávat.

Díky za radu..

--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Bře 2015 18:14) ---

EDIT: Teď jsem znovu zapnul PC a jede to jak má, mikrofony jsou rozděleny aniž jsem cokoliv udělal (?!?), bohužel se hned na to navázal další problém, po zakázání nahrávání přes zvukovku mi nahrávací program (AA3) tvrdí, že nemá čím nahrávat (Zvuk - jeden mikrofon povolen), v Edit -> Audio Hardware Setup (v AA) v sekci Input je 0 položek, vůbec ho ten program nevidí... Díky

--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Bře 2015 18:18) ---

Přidávám přílohu:
Přílohy
Bez názvu.png
Mikr ze zvukovky zakázán, na Input nenalezen žádný nahrávácí HW

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
    od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče
    8
    5750
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    08 lis 2024 15:17
  • Adobe reader přestal fungovat
    od pee.tr » 03 říj 2024 18:41 » v Vše ostatní (sw)
    3
    2593
    od pee.tr Zobrazit poslední příspěvek
    03 říj 2024 20:14

Zpět na “Vše ostatní (sw)”