Ahoj Vsem,
do nedavna jsem pouzival pouze soft stazeny ze site. Teb bych si rad zakoupil nejake "krabicovky" a u nich je uvedeno: Verze pro jeden pocitac. Co to PRESNE znamena?? Kdyz si ho nainstaluji a po case zmenim pocitac, tedy od zakladni desky sakum prask a budu chtit nainstalovat znovu, uz to nelze ucinit??...
Diky za odpoved
Pekny den
Dan
Instalace
-
- Pohlaví:
Re: Instalace
Proč to dáváš do sekce programy ke stažení? 
Krabicovou verzi lze instalovat opakovaně, ale vždy jen na jeden počítač. Nesmí být nainstalována na dvou /pokud to v licenci není výslovně uvedeno/.

Krabicovou verzi lze instalovat opakovaně, ale vždy jen na jeden počítač. Nesmí být nainstalována na dvou /pokud to v licenci není výslovně uvedeno/.
Diky za reakci...
no, jsem tady prvne, tak se omlouvam.
Ja nemam se systemem zkusenost, tak me zajimalo, jestli si to jako pamatuje ten pocitac, ikdyz v nem vymenim treba celou desku a instaluji znovu.
Dan
Ja nemam se systemem zkusenost, tak me zajimalo, jestli si to jako pamatuje ten pocitac, ikdyz v nem vymenim treba celou desku a instaluji znovu.
Dan
Licence je u kazdeho sw jina.
Pokud je na 1 pocitac, tak to obvykle znamena, ze muze byt soucasne pouzivana na 1 pocitaci.
Pokud se jedna o Windows, tak jeste existuje OEM, ktera je levnejsi, ale je vazana na zakladni desku pocitace, kde je poprve nainstalovana - v takovem pocitaci neni mozne vymenit zakladni desku, pouze za stejnou v ramci jeji zaruky.
U krabicove verze muzes preinstalovavat kolikrat chces na kolika chces pocitacich, ale muze byt provozvana pouze 1 kopie na 1 pocitaci, pricemz pocet aktivaci je take omezen (tusim ze na 3x rocne).
U jineho software muze byt omezen treba i pocet aktivaci (u spousty her je to treba 5).
Pokud je na 1 pocitac, tak to obvykle znamena, ze muze byt soucasne pouzivana na 1 pocitaci.
Pokud se jedna o Windows, tak jeste existuje OEM, ktera je levnejsi, ale je vazana na zakladni desku pocitace, kde je poprve nainstalovana - v takovem pocitaci neni mozne vymenit zakladni desku, pouze za stejnou v ramci jeji zaruky.
U krabicove verze muzes preinstalovavat kolikrat chces na kolika chces pocitacich, ale muze byt provozvana pouze 1 kopie na 1 pocitaci, pricemz pocet aktivaci je take omezen (tusim ze na 3x rocne).
U jineho software muze byt omezen treba i pocet aktivaci (u spousty her je to treba 5).
-
- Pohlaví:
Nedá mi to a musím reagovat
To že si tu prvně přece nemá vliv na to, kam vložíš svůj dotaz - stačí číst. To je jako bys šel do elektry pro rajčata a zdůvodnil to, že tam si prvně.
Diky za reakci...
To že si tu prvně přece nemá vliv na to, kam vložíš svůj dotaz - stačí číst. To je jako bys šel do elektry pro rajčata a zdůvodnil to, že tam si prvně.

Prijde mi, ze instalace a stazeni, neni zase od sebe tak daloeko, jako el. spotrebice a rajcata...
Petre, tobe moc diky
Dan
Petre, tobe moc diky
Dan
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Přesunuto
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Slo o to, ze ta sekce se jmenuje takto:
Programy ke stažení
Místo pro všechny tipy na zajímavé prográmky a utilitky ke stažení
Pricemz tu druhou radku necte skoro nikdo, muj osobni nazor je ze by se sekce mela jmenovat spise "tipy na programy ke stazeni" nebo tak nejak podobne.
Programy ke stažení
Místo pro všechny tipy na zajímavé prográmky a utilitky ke stažení
Pricemz tu druhou radku necte skoro nikdo, muj osobni nazor je ze by se sekce mela jmenovat spise "tipy na programy ke stazeni" nebo tak nejak podobne.
Tak se omlouvam
Pekny den
Pekny den
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1597