Zdravím všechny,
ze dne na den mi přestala fungovat jedna hra, která se spouští přes prohlížeč. Hra fungovala, no, od instalace systému. Hra hlásí, že prý mám použít 32 bitový prohlížeč namísto 64 bitového. To když jsem udělal, tak se chyba setrvala.
Ovšem přišel jsem na to, že když spustím 64 bitový prohlížeč jako správce anebo u 32 bitového přidám možnost spouštět jako správce do možností zástupce (u 32 bitového samozřejmě zbývající 2 možnosti spuštění správce zafungují také), tak hra funguje.
Moje tápaní se ubírá směrem. Jaký je rozdíl mezi těmito dvěma spuštěními jako správce? Kde lze vyhledat nějaké záznamy/monitoring těchto rozdílů? A zdali by někdo z tohoto popisu nebyl schopen odhadnout, co se změnilo.
Prohlížeč je IE 11. Hra je Battlefield play4free.
Ještě stojí snad za zmínku, že hra přes prohlížeč spouští svůj updater, který spustí teprve normálního klienta.
Rozdíl v administrátorských právech - nefunkční hra
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Rozdíl v administrátorských právech - nefunkční hra
Vítej na PC-HELP!
Onen updater pravděpodobně zapisuje někam, kam zapisují instalační programy a proto, musí mít patřičná oprávnění. Nebo máš v PC havěť.
Onen updater pravděpodobně zapisuje někam, kam zapisují instalační programy a proto, musí mít patřičná oprávnění. Nebo máš v PC havěť.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Rozdíl v administrátorských právech - nefunkční hra
No, uvědomil jsem si, že jsem před událostí ze dne na den měnil něco v nastavení Upřesnit, respektive jsem si téměř jistý, že to bude tím, že jsem zapnul rozšířený chráněný režim nebo jedno rozšiřující nastavení k tomu rozšířenému chráněnému režimu. Ještě jsem to, ale nezkoušel.
Teď už jsem akorát zvědavý na rady od ostatních.
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Bře 2015 19:49) ---
Už jsem to zkusil. Bylo to to druhé. Pro zájemce mohu vyslepičit přesný název.
Teď už jsem akorát zvědavý na rady od ostatních.
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Bře 2015 19:49) ---
Už jsem to zkusil. Bylo to to druhé. Pro zájemce mohu vyslepičit přesný název.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 28882
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 21:47