Ahoj,
chtěl bych si dát OneDrive jako síťový disk proto, abych do něj mohl ukládat zálohy přes Cobian Backup. Zkoušel jsem NetDrive, na něm ale videa a větší soubory nešly nahrát a v OneDrivu samotném ukazovaly 0 B. Případně, jde OneDrive nastavit jako ftp server? Díky
OneDrive jako síťový disk
Re: OneDrive jako síťový disk
Na one drive nejde nahrát více jak 1000 souborů najednou, na to jsem se nachytal, když jsem musel tam soubory tahat postupně 
Možná by pomohlo toto https://www.smartftp.com/support/howto, jsou u toho i návody, jak to zprovoznit

Možná by pomohlo toto https://www.smartftp.com/support/howto, jsou u toho i návody, jak to zprovoznit
Procesor: Intel i7 6700K 4.0GHz
Deska: ASROCK Z170 EXTREME4
Chladič: NOCTUA NH-U12S
RAM: Corsair 16GB KIT DDR4 2400MHz CL14 Vengeance LPX
Disk: Intel 535 240GB SSD
Zdroj: EVGA SuperNOVA 550 G3
Skříň: Fractal Design Define R4 Arctic White - Window
Deska: ASROCK Z170 EXTREME4
Chladič: NOCTUA NH-U12S
RAM: Corsair 16GB KIT DDR4 2400MHz CL14 Vengeance LPX
Disk: Intel 535 240GB SSD
Zdroj: EVGA SuperNOVA 550 G3
Skříň: Fractal Design Define R4 Arctic White - Window
No já to video zkoušel nahrávat jako jediný soubor... A nic, to je prostě špatný soft. :) Fotky by se přece nenahrávaly všechny, ale postupně, stejně jako při záloze na HDD. 

Co je zase tohle za žvasty? Skutečně, někerá omezení a absence hard linků ztrpčují život, ale stále to není neřešitelné. OneDrive je prostředek a jestli mu budu davat data taková nebo maková je mu úplně jedno, pouze nepůjdou přečíst z prohlížeče. Můžeš to mít třeba na linuxovém severu, zdrátované rsync, začleněné do OwnCloud, nebo cokoliv jiného. Jen prostě nepoužiješ obrázkového widlo klienta, ale z gitu si dokopeš onedrive-d a budeš v tom fungovat. Co si tam s tím budeš dělat už Microsoft neovlivní, stejně tak neošálíš API. Nakonec s úpravou by to mohlo běhat i přímo na routeru.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2500
-
od Aktive
Zobrazit poslední příspěvek
26 srp 2024 11:39