Chtěl bych udělat 2D animaci s touto postavou. Zkoušel jsem to přes Pivot, ale tam nejdou třeba ohýbat ruce nebo nohy, prostě se to chová jen jako obrázek.
Chtěl bych nějakej program kde si nastavíte co jsou ruce a co nohy, tělo a hlava třeba no a potom s tím můžete hýbat
Jenže já nedokážu nakreslit ten obrázek, kterej je v příloze. Právě jsem myslel, že to nějak půjde s tím obrázkem Já používám Pivot - jenom černý panáčci a ještě používám Pencil - kreslení animací
Jenže bych potřeboval něco co to dokáže přímo takhle s obrázkem
Přijde ti to pracné? Myslíš že třikrát klikneš a bdueš mít film? Tak si zkus klasickou kreslenou animaci, stačí dvanáct snímků za sekundu!
Když Disney točil Pinocchia, dřelo na tom 750 animátorů půl druhého roku, pro snímání postavili ve studiu filmovou věž vysokou jako několikapatrový dům, a v ní pro iluzi prostoru měli až čtrnáct různě vzdálených vrstev v jednom obraze. To bylo před třičtvrtě stoletím, ty dnes máš možnost tohle všechno udělat pomocí jedné krabice pod stolem jenom taháním myší, ale jen pokud na tom budeš ochotný trochu makat. A počítej s tím že ta myš naběhá hodně kilometrů, i na několikaminutový večerníček.