Dobrý den, chci se zeptat jestli by jste mi pomohly s více problémy u prohlížeče Google Chrome. První problém je, že se mi objevují šedé čtverce na krajích stránek a také například když kliknu na "Přihlásit se" - u vás na stránkách nebo třeba na FB Stránkách, prostě na cokoliv když kliknu tak mi často vznikne další záložka s načtenou reklamou... viz obrázek:
Další problém je, že když napíšu do google jakýkoliv text k vyhledání tak se mi stane tato "reklama" viz foto:
Je to hrozné, nedokážu ani v klidu napsat e-mail a podobně, jakmile kliknu třeba jen do pole textu skočí mi další záložka s reklamou nebo mě to přesměruje z e-mailu do reklamových stránek atd. Děkuji moc.
Chrome - reklamy
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Chrome - reklamy
Hezké poledne!
Nejspíše se jedná o nějaký druh Adware.
Udělejte prosím sken pomocí programu HiJackThis(NÁVOD) a log následně vložte do této sekce: HiJackThis.
Nejspíše se jedná o nějaký druh Adware.
Udělejte prosím sken pomocí programu HiJackThis(NÁVOD) a log následně vložte do této sekce: HiJackThis.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 10901
-
od vica
Zobrazit poslední příspěvek
01 říj 2024 20:44
-
- 2
- 3745
-
od petr22
02 říj 2024 07:15
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4943
-
od NIESRA
08 pro 2024 11:29
-
-
-
Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby - 0
- 3186
-
od postcd
15 srp 2024 14:39
-
-
- 2
- 5903
-
od HelFix