Dobrý den,
mohl by mi prosím někdo poradit co s procesem (několika soubory), které mi zbyly v počítači po odinstalování rodičovské aplikace. Tento proces stále běží. Jak se jej mám zbavit? Pravděpodobně se aktivuje již při startu systému. Otazka je, když jej natvrdo vymažu jestli se na něj počítač nebude při startu dotazovat (první bych, ale musel vědět jak jej vymazat). Jedná se o komponentu System Mechanic 7 - ioioServiceManager.exe. System Mechanic 7 - jsem již několikrát nainstaloval a pak odinstaloval, ale vždy mi po něm zůstalo plno souborů.
Díky
Cedrela
odinstalovaní procesu, který beží (VYŘEŠENO) Vyřešeno
odinstalovaní procesu, který beží (VYŘEŠENO) Vyřešeno
Naposledy upravil(a) cedrela dne 29 pro 2007 11:33, celkem upraveno 1 x.
Takže jsem to nakonec udělal tak, že jsem
si dal Správce úloh systému Windows - Procesy - Ukončit Proces
Vymazal soubory - Restartoval a CCleanerem vymazal v problémech registrů sdílené DLL týkající programu.
Myslíte, že jsem se toho System Mechanic 7 konečně definitivně zbavil a nebo je potřeba udělat ještě něco?
Díky za odpověď
Cedrela
si dal Správce úloh systému Windows - Procesy - Ukončit Proces
Vymazal soubory - Restartoval a CCleanerem vymazal v problémech registrů sdílené DLL týkající programu.
Myslíte, že jsem se toho System Mechanic 7 konečně definitivně zbavil a nebo je potřeba udělat ještě něco?
Díky za odpověď
Cedrela
Příště můžeš použít služeb dokonalejších programů, než co je ve Win. Jinak si myslím, že už budeš mít klid od toho prográmku.
Add Remove Plus! - Ve znamení dokonalé odinstalace
Advanced Uninstaller PRO 8.3-rozšiřující možnosti běžného nástroje pro odebírání programů z Windows. Obsahuje Startup manager pro kontrolu aplikací spouštěných po startu systému.exe
Absolute Uninstaller 2.0-propracovaná pomůcka pro odebírání aplikací ze systému Windows. Odstraní zapomenuté klíče v registrech a nesmazané soubory z pevného disku.exe
Ashampoo UnInstaller Suite 1.32-pro snadnou správu a kompletní odinstalovaní programů.exe
Total Uninstall 2.20-umožní monitorovat všechny změny v souvislosti s instalací nového software a provést kompletní odinstalaci.zip
Uninstall Manager 3.00.zip
Your Uninstaller 2006 5.0.0.338-Kompletně nahrazuje základního správce pro přidávání a odebírání softwaru ve Windows.exe

Add Remove Plus! - Ve znamení dokonalé odinstalace

Advanced Uninstaller PRO 8.3-rozšiřující možnosti běžného nástroje pro odebírání programů z Windows. Obsahuje Startup manager pro kontrolu aplikací spouštěných po startu systému.exe

Absolute Uninstaller 2.0-propracovaná pomůcka pro odebírání aplikací ze systému Windows. Odstraní zapomenuté klíče v registrech a nesmazané soubory z pevného disku.exe

Ashampoo UnInstaller Suite 1.32-pro snadnou správu a kompletní odinstalovaní programů.exe

Total Uninstall 2.20-umožní monitorovat všechny změny v souvislosti s instalací nového software a provést kompletní odinstalaci.zip

Uninstall Manager 3.00.zip
Your Uninstaller 2006 5.0.0.338-Kompletně nahrazuje základního správce pro přidávání a odebírání softwaru ve Windows.exe

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
ještě ti v seznamu chybí Smarty Uninstaller Pro 2007 , který používám a max. spokojenost 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
není zač.je to fakt parádní prográmek.je i přímo v češtině a zabírá minimum místa. po spustění projede kontrola a zobrazí všechny nainstalované programy v PC včetně aktualizací a skrytých systémových komponent.poté je lze odinstalovat pomocí přímo odinstalátoru této aplikace nebo odinstalovat silou. po odinstalování je provede kontrola pevného disku na přítomnost pozůstatků po programu a kontrola registru. poté lze všechny zbytky (registry,zástupce,zbytky)odstranit
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Zdar!!
.. a aby toho nebylo málo tak ještě jeden
je taky docela dobrej a free
http://www.slunecnice.cz/sw/revo-uninstaller/
hezkej den L.P.
.. a aby toho nebylo málo tak ještě jeden
je taky docela dobrej a free
http://www.slunecnice.cz/sw/revo-uninstaller/
hezkej den L.P.
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Skvělý výběr utilit,ještě doplním opravu:YOUR UNINSTALLER 2006
YOUR UNINSTALLER 2008 = mnoho vylepšení+čeština
http://www.ursoftware.com/uninstaller.htm

YOUR UNINSTALLER 2008 = mnoho vylepšení+čeština
http://www.ursoftware.com/uninstaller.htm

► Zobrazit spoiler
lipes11: Zkušenosti s čistícími prográmky registrů nemám, to se musíš zeptat kolegů. Ale doporučuji opatrnost, asi před rokem, dvěma jsme na jiném fóru řešili plno problémů co napáchal podobný program.
jkmaxfli: Moje popisy programů beru přímo z názvů, někdy mám lepší popisek u starší verze nebo mám tolik tisíc různého softu, že to prostě nestačím aktualizovat, stejně plno programů jen skladuju na hardu. Proto si myslím, že si každý na Netu najde nejnovější verzi sám ... u některého softu vychází docela často nové verze a mění se leckdy ze dne na den.
P.S.: Stejně tak většinou netuším nebo mi je jedno, který program je free a který shareware. Často i shareware mají trialy a lze je solidně vyzkoušet nebo chvilkově používat. A často stojí za to, si takové programy sehnat, jsou sice placené, ale i dost dobré.
jkmaxfli: Moje popisy programů beru přímo z názvů, někdy mám lepší popisek u starší verze nebo mám tolik tisíc různého softu, že to prostě nestačím aktualizovat, stejně plno programů jen skladuju na hardu. Proto si myslím, že si každý na Netu najde nejnovější verzi sám ... u některého softu vychází docela často nové verze a mění se leckdy ze dne na den.
P.S.: Stejně tak většinou netuším nebo mi je jedno, který program je free a který shareware. Často i shareware mají trialy a lze je solidně vyzkoušet nebo chvilkově používat. A často stojí za to, si takové programy sehnat, jsou sice placené, ale i dost dobré.