Potíž s nastavením grafik - Zaklínač Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

-Vasty-
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Potíž s nastavením grafik - Zaklínač  Vyřešeno

Příspěvekod -Vasty- » 04 čer 2015 14:56

Zdravím , mám takovou potíž . Koupil jsem si první 2 díly Zaklínače , nainstaloval a po problémech napsal na podporu tak doufám že se mi ozvou :D . Sranda . Jde o to že 1čka brečí že nesplňuji systémové požadavky ( hraju na notebooku ) problém bude zřejmě v grafikácké kartě , proto sem si chtěl nastavit pro tento program druhou než integrovanou grafiku bohužel jsem zjistil že mi pravděpodobně přestal správně fungovat Ovládací panel NVIDIA protože ať tam nastavím pro jakoukoliv aplikaci co chci tak se mi to stejně neuloží a navíc mi to u Zaklínače 1 ukazuje že to automaticky vybralo tu lepší grafiku ale po zapnutí na ní nejede a u Zaklínače 2 mi to ukazuje integrovanou ale jede na NVIDIi . Jo a u Zaklínače 2 mi to zpožděně reaguje na klávesnici , myš je v pohodě . Pochybuji že mi někdo dokáže pomoci , ale doufám že snad jo . Předem děkuji .
Naposledy upravil(a) -Vasty- dne 12 čer 2015 00:17, celkem upraveno 1 x.

Reklama
soggy
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: Potíž s nastavením grafik

Příspěvekod soggy » 04 čer 2015 15:02

na starom notebooku som to mal tiez, ale by si mal vediet ze zaklinac 2 nie je dobre optimalizovana na pc, zaklinac 1 siel na notebooku na low grafike 20 fps, zaklinac 2 mi ani nesiel :)

--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Čer 2015 15:08) ---

najlepsie riesenie asi kupit nieco nove :)
ake specifikacie notebooku mas?
Žena, Blondínka, Neodsudzujte ;)

ASUS ROG MAXIMUS VII HERO GAMING MB
CPU: Intel Core i7-4790K
GPU: EVGA GeForce GTX980 Superclocked
RAM: Kingston 32GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX Savage Series
HDD: Seagate Constellation ES.3 4000GB
Zdroj: Cooler Master Silent Pro M2 1000W

-Vasty-
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Potíž s nastavením grafik

Příspěvekod -Vasty- » 04 čer 2015 16:35

Stačí se podívat do mého profilu , ale ok Acer Aspire E 15 , i5-4210m 2,6-3,2GHz , GeForce 840m 2Gb , 4Gb RAM , Win 8.1
Hry jako třeba Crysis všechny díly a online hry typu LOL , CA a steam onlineovky jedu bez problémů vůbec tu nejde o to co mám v notebooku , já chtěl pomoct s tím nastavením grafiky

Zpět na “Vše ostatní (sw)”