Vzdyt ma pravdu - dat sem jen obrazek bez dalsiho vysvetleni co s tim nepomuze - ne kazdeho napadne ze si to ma najit na webu nebo vydedukovat proc to ma pouzit.
UltraDefrag can fix almost everything including files which are usually locked - it launches inside of the Windows boot process when most of the files are still not in use.
UltraDefrag has the following features:
simple but efficient defragmentation algorithms
safe environment preventing files corruption
defragmentation of locked paging and hibernation files
defragmentation of NTFS metafiles (including MFT) and streams
flexible filters allowing exclusion of files by various criteria
defragmentation of disks having specified fragmentation level
one click defragmentation via Windows Explorer context menu
http://ultradefrag.sourceforge.net/en/index.html
Defragmentace zamčených souborů Vyřešeno
Re: Defragmentace zamčených souborů
A proč bych mu asi dával tip na program, kdybych si nepamatoval, že tento program nejenže je nejrychlejší, ale umí i nadstandardní věci? Najít si ho na webu a prozkoumat si ho už není tak složité. Každý program se musí především řádně nastavit a o to tu jde ...
No já ten program dal ať se spustí po restartu PC, ale to nepomohlo. To se dá ještě nějak spustit? Popřípadě jak?
EDIT: No jak jsem to zkusil s tím programem ještě, tak mám teď na disku volno 244GB a měl jsem volných 108GB. Sice nechápu jak ale ok.
EDIT2: No tak problém je vyřešen, ten prográme ultradefrag mi to asi odstranil ty soubory a nevydefragmentoval, ale aspoň že tak. Tak díky za pomoc lidi
.
EDIT: No jak jsem to zkusil s tím programem ještě, tak mám teď na disku volno 244GB a měl jsem volných 108GB. Sice nechápu jak ale ok.
EDIT2: No tak problém je vyřešen, ten prográme ultradefrag mi to asi odstranil ty soubory a nevydefragmentoval, ale aspoň že tak. Tak díky za pomoc lidi

Záleží co jsi odklikal v nastavení ...
Jenom to spuštění při zapnutí PC jinak nic.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 4857
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
16 čer 2025 06:56
-
- 5
- 3591
-
od L.L
05 úno 2025 17:42
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4813
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-