photoshop - komerční učely

...

Moderátor: Mods_senior

viett
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

photoshop - komerční učely

Příspěvekod viett » 07 zář 2015 23:07

Zdravím, mám 2 dotazy.

Jak moc se jde po lidech, co užívaj ilegální SW pro komerční účely, když to je na jedny WW stránky, které nebude naštěvovat půlka čr. (udělal jsem jenom image menu nic víc)

a druhý je, či je možný využít starší verze photoshopu, pro komerční učely?

Na netu jsem toho našel hafo a co web, to jiná odpověď, tak jsem byl nucen jít sem. Orientuje se někdo v tomhle pls?

Reklama
x-rated
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: photoshop - komerční učely

Příspěvekod x-rated » 08 zář 2015 09:24

1) nikoho nebude zajímat, na kolik to bylo stránek nebo kolik lidí je navštěvuje, ale jenom to, jestli nějaký warezení bylo nebo nebylo :D jak moc se po někom de nebo nejde, to netušim, ale když nas***š špatný lidi, tak se ti na zoubek někdo podívá :D jako živnostník si můžeš dát nákup photoshopu do nákladů
2) proč bys používal starej photoshop? :shock:
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

viett
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod viett » 08 zář 2015 13:38

Co vím, tak starší verze Photoshopu jsou free. A živnostník nejsem weby dělám jako bokovku ke studiu SŠ :) Krásně se to dá sehrát se školou, sportem a "prací" :D

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod petr22 » 08 zář 2015 14:15

Zadna verze Photoshopu, ktera by byla legalne free, neexistuje. Jde ale koupit za par korun treba na Ebay.

Jedna vec je udelat v nelegalnim Photoshopu grafiku na web, druha vec se tim verejne chlubit na verejnem diskusnim foru......

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”