Zdravím, mám 2 dotazy.
Jak moc se jde po lidech, co užívaj ilegální SW pro komerční účely, když to je na jedny WW stránky, které nebude naštěvovat půlka čr. (udělal jsem jenom image menu nic víc)
a druhý je, či je možný využít starší verze photoshopu, pro komerční učely?
Na netu jsem toho našel hafo a co web, to jiná odpověď, tak jsem byl nucen jít sem. Orientuje se někdo v tomhle pls?
photoshop - komerční učely
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: photoshop - komerční učely
1) nikoho nebude zajímat, na kolik to bylo stránek nebo kolik lidí je navštěvuje, ale jenom to, jestli nějaký warezení bylo nebo nebylo
jak moc se po někom de nebo nejde, to netušim, ale když nas***š špatný lidi, tak se ti na zoubek někdo podívá
jako živnostník si můžeš dát nákup photoshopu do nákladů
2) proč bys používal starej photoshop?

2) proč bys používal starej photoshop?

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Co vím, tak starší verze Photoshopu jsou free. A živnostník nejsem weby dělám jako bokovku ke studiu SŠ :) Krásně se to dá sehrát se školou, sportem a "prací" 

Zadna verze Photoshopu, ktera by byla legalne free, neexistuje. Jde ale koupit za par korun treba na Ebay.
Jedna vec je udelat v nelegalnim Photoshopu grafiku na web, druha vec se tim verejne chlubit na verejnem diskusnim foru......
Jedna vec je udelat v nelegalnim Photoshopu grafiku na web, druha vec se tim verejne chlubit na verejnem diskusnim foru......
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1654
-
od d1amond
Zobrazit poslední příspěvek
07 říj 2024 15:28