Zdravím, Koupil jsem si nedávno tenhle monitor https://www.alza.cz/24-asus-vk248h-d2306294.htm?o=8
Má kamerku, která má pracovat přes LifeFrame 2, který podporuje jen Win XP a Win Vista... tak jsem si stáhl LifeFrame 3 a ten nepodporuje tenhle monitor.
Co stím? dá se to nějak předělat aby to šlo na Win 7 64bit ? nebo mám napsat přímo Alze ?
Ještě je tu možnost že kamerka přes LifeFrame nefunguje a je to jen aplikace k ní. Každopádně to bylo v přibaleném CD které má patřit k Webcameře. Tudíž je tu možnost že PC není schopný najít Kameru, popřípadě co stímhle?
Díky za odpovědi.
Mám vrátit monitor? Vyřešeno
Re: Mám vrátit monitor?
Kdyz zapojis USB kabel do pocitace, stane se co?
Pokud je detekovana pripojeni zarizeni, co ukazuje spravce zarizeni?
Pokud je detekovana pripojeni zarizeni, co ukazuje spravce zarizeni?
Re: Mám vrátit monitor?
Hah, ani nevíš jak si mi pomohl, Monitor mi zapojoval otec když jsem byl pryč a on nezapojil USB kabel... který ležel v krabici zaházený, už všecko funguje jak má. Díky moc :)
Re: Mám vrátit monitor? Vyřešeno
Ja jsem si to myslel 
Ta kamera je USB zarizeni, po kabelu co jde obraz fungovat nemuze. Otec ale neni ani prvni, ani posledni co nezapojil USB kabel od monitoru.

Ta kamera je USB zarizeni, po kabelu co jde obraz fungovat nemuze. Otec ale neni ani prvni, ani posledni co nezapojil USB kabel od monitoru.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11242
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41