Hladám program, čo píše to čo poviem do mikrofonu
Hladám program, čo píše to čo poviem do mikrofonu
Zdravím, no neviem ako to definovať...ale teda hladám program ktorí bude písať to čo budem hovoriť do mikrofonu..viem že taký existuje...vobec neviem čo mám zadať do pc aby som to vyhladával...
Re: Hladám program, čo píše to čo poviem do mikrofonu
Ano, takové programy sice existují, ale moc nefungují ani s primitivními jazyky jako je angličtina, u mnohem složitějších slovanských jazyků je něco takového ještě mnohem obtížnější.
Zámořské verze Windoze jehoVista to obsahovaly, výsledek posuď sám:
https://www.youtube.com/watch?v=MzJ0CytAsec
Zámořské verze Windoze jehoVista to obsahovaly, výsledek posuď sám:
https://www.youtube.com/watch?v=MzJ0CytAsec
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- Karlik
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Newton dictate například, ale je to dost drahá sranda, z recenzí vyčteš, že to není žádnej zázrak a ta základní verze je navíc dost omezená.
PC:
CPU: Intel Core i3-4150 Processor + Cooler Master TPC 600 pasivně
MB: GIGABYTE GA-B85M-D3H rev 1.1,
RAM: Kingston HyperX Fury white 4GB DDR3 1866 (2x)
GPU: MSI GTX 750Ti Gaming
HDD: Samsung 320GB, Seagate Barracuda 1TB, Kingston V300 120GB
Case: Sama Carbon Cube
PSU: Chieftec 500W
Windows 8.1
CPU: Intel Core i3-4150 Processor + Cooler Master TPC 600 pasivně
MB: GIGABYTE GA-B85M-D3H rev 1.1,
RAM: Kingston HyperX Fury white 4GB DDR3 1866 (2x)
GPU: MSI GTX 750Ti Gaming
HDD: Samsung 320GB, Seagate Barracuda 1TB, Kingston V300 120GB
Case: Sama Carbon Cube
PSU: Chieftec 500W
Windows 8.1
Hledej, hlavně tady na fóru to prohledej (voice to text), nehodlám se stále opakovat ... dnešní řešení už fungují docela obstojně, i když se také občas přeslechnou. To si ukážeme ve vláknu APP, kde později zrecenzuji velmi dobrý světový překladač (desítky jazyků), který funguje nejen pomocí datlování písmenek, ale překládá i hlas a to dokonce i češtinu. Docela se bavím překladem češtiny do čínštiny, japonštiny, korejštiny, thajštiny, malajštiny, filipínštiny, hindí ... textový i hlasový výstup a navíc zdarma, jen to chce online připojení (pro dotahování příslušné části slovní databáze). Ale zatím pracuji na velmi rozsáhlé recenzi (a ani to nebude stačit, bude mít pokračování) nejlepšího prostředí / grafické nadstavby Androidu pro naše mobilní miláčky ...
Jak po ránu mžourám na monitor, tak jsem četl
Jestli se bavíš tak jako já kdysi, když mi kamarád prohnal návod na Scorch translatorem, tak je to určitě zážitek. Byly tam nezapomenutelné výroky jako:
"Když chtějí rukavice z kozinky spát"
"hodinky nečinně sedět a veselá zábava"

X píše:grafické nadstavby Androidu pro naše mobilní mlátičky ...
Jestli se bavíš tak jako já kdysi, když mi kamarád prohnal návod na Scorch translatorem, tak je to určitě zážitek. Byly tam nezapomenutelné výroky jako:
"Když chtějí rukavice z kozinky spát"
"hodinky nečinně sedět a veselá zábava"

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
Vím že teď něco podobného je ve Windows 10 a jmenuje se to ''Cortana,, . Ona spíše otvírá věci vyhledává v počítači či na webu. Ale psát to fakt nevím. Zkoušela jsem ji ale někdy těm slovům nerozumí a otevře totální blbost. A ta Cortana je bohužel ještě v angličtině a myslím si že asi v češtině nebude
jen si to zdánlivě myslím

Ne, funguje to překvapivě dobře, sice to také není 100%, ale u mě se aplikace jistě řádně zapotí, protože určitě nemám perfektní výslovnost (jsem zápasil s některými písmenky, protože jsem začal mluvit relativně pozdě, až ve 3 letech, a musím upozornit, že s inteligencí to nemá co dělat, mám dle měření nadprůměrné IQ; jsem byl hodně uzavřený introvert, nyní spíš mix mezi introvertem a extrovertem a strašně ukecaný
).
Baví mě to, protože to napíše a vysloví, je to hodně zábavný jak naše slova zní v cizích exotických jazycích, si vyberu nějaké slovo, občas i věty a funguje to opravdu perfektně. Sice to asi bude škobrtat na větné skladbě či přesnosti, ale je to zábavné i výslovností. Když třeba řeknu kočka, tak se čínsky ozve mao a zní to jako zamňoukání ... Když se na obrazovce zmáčkne symbol pro přehrání, tak to i zopakuje kolikrát chcete. Proto když jsem teď viděl z nějaké probíhající výstavy speciální jazykový překládač (extra přístroj), tak jsem se ušklíbl, protože stačí aplikace v mobilu. Si to za pár dní budete moci vyzkoušet na vlastním mobilu, až to přidám do svého vlákna APPlikace ... Jo, a bere to i nadávky

Baví mě to, protože to napíše a vysloví, je to hodně zábavný jak naše slova zní v cizích exotických jazycích, si vyberu nějaké slovo, občas i věty a funguje to opravdu perfektně. Sice to asi bude škobrtat na větné skladbě či přesnosti, ale je to zábavné i výslovností. Když třeba řeknu kočka, tak se čínsky ozve mao a zní to jako zamňoukání ... Když se na obrazovce zmáčkne symbol pro přehrání, tak to i zopakuje kolikrát chcete. Proto když jsem teď viděl z nějaké probíhající výstavy speciální jazykový překládač (extra přístroj), tak jsem se ušklíbl, protože stačí aplikace v mobilu. Si to za pár dní budete moci vyzkoušet na vlastním mobilu, až to přidám do svého vlákna APPlikace ... Jo, a bere to i nadávky

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Hledáíš blbě a asi neumíš moc dobře číst, protože jsi to vložil do "Programy ke stažení". Tím porušuješ pravidla tohorto fóra a tak si je přečti a také se podle toho chovej. Téma přesouvám do odpovídající sekce.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 3667
-
od antikpp
Zobrazit poslední příspěvek
06 dub 2025 23:19
-
-
Hľadám GPU nadšenca na písanie článkov / recenzií
od gamer304 » 20 úno 2025 10:54 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 2544
-
od gamer304
20 úno 2025 10:54
-
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4807
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6210
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3587
-
od RostislavC