Chybně vložená RAM
Chybně vložená RAM
Mě se stalo to samé z nepozornosti jsem ji dal bohužel obráceně samozřejmě nešla docvaknout nevšiml jsem si ale mám dotaz dal jsem tam jinou a PC se neopustí jako kdyby tam žádná nebyla mohla odejít základní deska ? Z paměti ram se zakouřilo a vypadá že je ko tak jsem ji radši vyhodil ale základní desku se mi vyhazovat nechce není to můj PC tak je možné že také vyhořela ?
Re: pamet ram
velegos: založ si vlastní téma
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Chybně vložená RAM
Přečti si řádně pravidla tohoto fóra a také se jimi řiď! Dotaz vložen jako samostatné téma s upraveným názvem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Chybně vložená RAM
Zkus jiný slot.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club