Ale když zatím nic kromě toho nehapruje? Pochopte na internet a tak to .. zatím (já vím, že už dlouho ne) vydrží.
Není řešením ani ten Bios? Něco tam? Semtam nkde čtu, že to může být nastavením v Biosu, že to nefunguje...
Rozumím, že je ptořeba ho vyměnit, ale kdyby ještě aspoň do prázdnin (brigád)... to šlo nějak.. Nejde? Je to určitě a 100% v chybě disku, že ten externí nevidí?
A kolik si tedy myslíte, že by mě to mohlo stát v servisu? :(( (Praha)
Dodatečně přidáno po 31 minutách 51 vteřinách:
Ještě jsem se proklikala k tomuhle:
Nevím, jestli to používám, asi ano??? Stane se něco, když to odeberu? Moc děkuji.
Je poškozený disk?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Je poškozený disk?
Počítej 1500,- za instalaci systému (ačkoliv Praha, no) a práci + 1500,- za nový disk.
To že nefunguje externí disk v notebooku může mít více příčin. Jednou z nich může být nedostatečné napětí na USB. Pokud ten disk nemá samostatné napájení, nic se s tím nenadělá.
Další příčinou může být systémová chyba, kdy Windows špatně alokují jednotku. Koukni se do Správa počítače > Správa disků, zda tam je vidět.
To že nefunguje externí disk v notebooku může mít více příčin. Jednou z nich může být nedostatečné napětí na USB. Pokud ten disk nemá samostatné napájení, nic se s tím nenadělá.
Další příčinou může být systémová chyba, kdy Windows špatně alokují jednotku. Koukni se do Správa počítače > Správa disků, zda tam je vidět.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Mazec :(, to je peněz... A jaký disk doporčujete, prosím? A jaký ne?
Ve Správě disků nic vidět není. Jen C: a D: Jediné, kde je disk vidět je "Zařízení a tiskárny", přesný typ, popis, ale s žlutým trojúhelníkem.
Nemůže to být i nastavením v Biosu, nebo něco? Rozumím tomu jako koza petrželi.
Ve Správě disků nic vidět není. Jen C: a D: Jediné, kde je disk vidět je "Zařízení a tiskárny", přesný typ, popis, ale s žlutým trojúhelníkem.
Nemůže to být i nastavením v Biosu, nebo něco? Rozumím tomu jako koza petrželi.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
To je otázka, proč. Jestli je poškozený nějaký registr nebo něco jiného. Pravděpodobně ale jedno souvisí s druhým.
Jsem si 100% jistá, že jsem to Port 0001.Hub atd. viděla v nějakém "čistícím programu" bylo mi to divné, no ale vyčistila jsem to.
Jde to nějak vrátit? Nějak ten registr přepsat? Když mi poradíte, kde to v těch registech najdu přímo k velkokapacitnímu USB ty informace, ráda vám to sem zkopíruju.
Jde to nějak vrátit? Nějak ten registr přepsat? Když mi poradíte, kde to v těch registech najdu přímo k velkokapacitnímu USB ty informace, ráda vám to sem zkopíruju.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
V tom Ti neporadím. Třeba se někdo najde, kdo by věděl jak to obnovit.
Mohl by se někdo, prosím, mrknout do Správce zařízení Řadičů USB, jak to vypadá u něj?
Ano, chybí mi tam Velkokapacitní jednotka.. (Kdyby někdo věděl proč, bylo by to super)..
Ale nepřebývá tam ten Intel(R)?? Mně se zdá, že tam předtím nebyl.. což by odpovídalo i datumu ovladačů.. ale když jsem ho zkusila zakázat, odpojila se mi anténa na net přes USB. Přesto nemůže se to nějak mlátit?
Ano, chybí mi tam Velkokapacitní jednotka.. (Kdyby někdo věděl proč, bylo by to super)..
Ale nepřebývá tam ten Intel(R)?? Mně se zdá, že tam předtím nebyl.. což by odpovídalo i datumu ovladačů.. ale když jsem ho zkusila zakázat, odpojila se mi anténa na net přes USB. Přesto nemůže se to nějak mlátit?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3314
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 17:00