Ahoj lidi měl jsem v pc win7 a udělal jsem update na w10 ale w7 mi zustaly na hardisku tak jsem dal obnovit do továrního nastavení a všechy ovladače se mi smazaly .Všechny ostatní ovladače jsem poscháněl ale na cpu jsem nenašel ...procesor pracuje o dost pomaleji :( .
Chtěl bych poprosit jestli by mi někdo mohl pomoct najít ovladače k CPU Intel Pentium G620 2.6GHz
Předem děkuji za odpověd.
Ovladače CPU
Re: Ovladače CPU
Ovladač na procesor jsem v životě neinstaloval, jediný smysluplný ovladač, který potřebuješ je ten ke grafické kartě.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Co je to za nesmysl? Je plno ovladačů, které jsou nutné:
Ovladač chipsetu, audia, LANu, USB a grafiky. Sice tam CPU není, ale ostatní potřeba jsou.
Napiš desku a pak ti budeme moci pomoct.
Ovladač chipsetu, audia, LANu, USB a grafiky. Sice tam CPU není, ale ostatní potřeba jsou.
Napiš desku a pak ti budeme moci pomoct.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
To je fakt, ale pokud vím tak ty ovladače co si vyjmenoval má v sobě operační systém, na pc jsem vždy manuálně instaloval pouze ovladač gk.. Jiná věc je notebook to jsem musel instalovat téměř všechny věci z cd (později aktuální z webu) aby všechno jelo jak má.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Nemá to v sobě.
Sestava v profilu.
jak zjistim mothherboard ?? nechcesemi lízt do pc
V biose alebo aj cez CPU-Z.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 3664
-
od antikpp
Zobrazit poslední příspěvek
06 dub 2025 23:19
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4884
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 11:01
-
-
- 2
- 3041
-
od petr22