Zdravím,
chtěl by jsem se zeptat, jak ve Vaších společnostech řešíte plánování společných schůzek a porad. Jedná se mi o synchronizaci čtyř kalendářů (3x iOS, 1x Android).
Jde mi o to, ze chci aby jsem viděl, že kolega 2 a 4 nemá čas, ale kolega 3 má čas.
Víte o nějakém takovém programu, který toto umožňuje, že se zaplní pole časove, kde kolegové nemají čas.
Pokud se bude jednat o to, že by měli vidět muj kalendář celý - není problém, ale chci aby to umělo funkci skrýt nějaké schůzky. Nechci aby videli uplně cely muj kalendar.
A potřebuji aby to spíše bylo kompatibilní s mobilama a tabletama.
V případě dotazů mne neváhejte kontaktovat.
Ondra
Sdíený kalendář
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sdíený kalendář
Řeší se to docházkovým systémem, většinou propojené s docházkovými terminály.
Pro 4 osoby to jistě cenu nemá, ale kalendářů je spousta.
Pro 4 osoby to jistě cenu nemá, ale kalendářů je spousta.
Treba google to dava, staci mit gmail.
Pro malou skupinu to staci, kombinace mailu, uloziste a kalendaru. Hlavne je to zadarmo a funkcni.
Kalendaru muzete mit vice, pokazde jde nastavit udalost jako privatni.
Pro malou skupinu to staci, kombinace mailu, uloziste a kalendaru. Hlavne je to zadarmo a funkcni.
Kalendaru muzete mit vice, pokazde jde nastavit udalost jako privatni.
Thinkpad T540p, i7-4810MQ, 16 GB RAM, 240 GB SSD, 15,6", 1920 x 1080, bedny Yamaha hs8, zvukovka Audinst HUD-mx2, ekvalizer Shiit Loki
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud jsme čtyři lidi, tak dochazkovy system ej asi moc drahy a my se pohybujeme po celem kraji.
Google kalendáře máme zavedené, ale tam je ta nevýhoda, že 3 ze 4 lidi z nasi skupiny pouziva kalendáře od Apple, tak to není moc kompatibilní ne ??
nebo je někde návod?
Google kalendáře máme zavedené, ale tam je ta nevýhoda, že 3 ze 4 lidi z nasi skupiny pouziva kalendáře od Apple, tak to není moc kompatibilní ne ??
nebo je někde návod?
https://www.google.cz/?gws_rd=ssl#q=how ... ar&*&cns=0 naopak se asi taky staci zeptat. Osobni skusenost nemam.
Thinkpad T540p, i7-4810MQ, 16 GB RAM, 240 GB SSD, 15,6", 1920 x 1080, bedny Yamaha hs8, zvukovka Audinst HUD-mx2, ekvalizer Shiit Loki
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 614
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
včera, 11:26