Dobrý den,
začalo to tim, že mi vždy po nabootování naskočila černá obrazovka s kurzorem, na vteřinu jakoby probliklo jakési okno. Dva dny už prohledávám web a narazil jsem na spoustu návodu na fórech a nejsem žádný lajk, obyčejný error v podobě té pouhé černé obrazovky bych vyřešil hned, mě se ovšem týká něco jiného, neřekl bych ze to bude problém s windowsem. Zkoušel jsem snad vše co je napsané na internetu, nic nefungovalo, tak jsem zkusil nabootnout to na instalačním cd Windows 10, po nekolika minutách kdy svítila jen obrazovka se mi zobrazilo okénko s výběrem mezi instalací windowsu a opravou, zkousel jsem to několikrát, opravu i instalaci, oprava neukazovala nic kromě fialove přesýpacích hodin a fialové obrazovky, instalace mi po dobu několika hodin jen psala: probíhá příprava instalace. Můj problém tedy je, že vzdy kdyz se pokusim bootnout systém z cd nikam se nedostanu a když zkusim normalni boot nainstalovanýho windowsu z ssd, naskočí černá obrazovka s kurzorem.
Pc jsem skládal pred 3 měsíci, os samozřejmě legální.
Byl bych rád za každou odpověď, uz si s tím opravdu nevím rady.
Děkuji
Problém s firmware ? Černá obrazovka s myší
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s firmware ? Černá obrazovka s myší
Tak sem napíš tú zostavu , min. akú máš dosku v PC.Odpoj disk a skús boot toho CD.Mal by si sa dostať po miesto , že nemáš kam inštalovať.Prípadne si spusť PC cez nejaké Live CD.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 5714
-
od atari