chlapi, potřebuju helfnout..
vždy, když se dostanu do složky FILMY, kde mám filmy v .AVI formátu, tak se mi za cca 10sec sekne pc (ale ne doslova-jenom nejde hybat s ikonama, oknama, ale myší jde hýbat+jde vyvolat správce programů: CTRL+ALT+DEL)
v procesech je aktivní proces DUMPREP.EXE (neni moc velký, kolem 5000kb, ale cpu bezi na 99%), tak musím dumprep ukoncit, ale furt je to sekle, tak musím ukončit explorer.exe a pak ho pres NOVY PROCES opet spustit a pc bezi jak ma...
tak nevím, jak mám tento problém odstranit, protoze log sem nedam(vzdy se mi to sekne, s tim nehnu)..podotýkam, stava se mi to vsude, kde mam umísteny soubory .avi..takze napr kdyz to treba spustim z flashky....
vím, dumprep je proces vyvolany nejakou chybou..ale konkretne nevim...
co s tim?
diky moc, budu vam vdecny...
Problém s .AVI!!!!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
nehodí ti to chybu explorer.exe? pokud jo, tak je pravděpodobné, že máš v PC více než jedny kodeky pro přehrávání videa 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
určitě se to hádá.ty DivX odstraň.ty K-Lite už je obsahují
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
prozatím OK
jsem kecal..jsem mel ace mega codec pack...zkusim to odinstalovat a dat to CCCP....pak reknu vysledek
btw: jsou tam vsecky kodeky? aj na divx atd??
EDIT:// tak jsem to dal a zatím se zdá, že se to neseká..kdyby něco tak se ozvu...jsem tam dal ty CCCP..
btw: jsou tam vsecky kodeky? aj na divx atd??
EDIT:// tak jsem to dal a zatím se zdá, že se to neseká..kdyby něco tak se ozvu...jsem tam dal ty CCCP..
Naposledy upravil(a) Crave dne 10 bře 2008 15:43, celkem upraveno 1 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3619
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36