Nejde nainstalovat VMware vSphere Client
Re: Nejde nainstalovat VMware vSphere Client
Každopádně díky moc. Trochu přemýšlím co jinak dělat, věřím tomu, že obnova do továrního nepomůže a akorát tady budu všecko znovu nastavovat.
Re: Nejde nainstalovat VMware vSphere Client
Ten mi vytvoří stejný log jako ten Visual J# 2.0...
Jinak FW 3.5 i 4.7 nainstalovaný mám, nebo někde v systému musí být, protože ve funkcích systému windows jsou oba a jsou aktivní. Teď mě ještě napadlo. Hledal jsem co je LANG 1029 (čeština) a 1033 (angličtina). Já když ten PC instaloval, tak jsem tam nechal při instalaci angličtinu a po instalaci jsem to přepnul na češtinu. Napadá mě, jestli někde v hluboko v systému to Windows nebere furt jako angličtinu, když se v tom logu píše "Failed to set lang to OS language 1029".
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 13 minutách 34 vteřinách:
Tak jsem měl pravdu! Změnil jsem jazyk i oblast zpět na US, restartoval a po spuštění instalace Microsoft Visual J# 2.0 (vjredist64) instalace hned šla, žádný log to nevytvořilo. VMware úspěšně nainstalovaný, i tak díky ITCrowd za snahu pomoci. Téma uzamykám.
Jinak FW 3.5 i 4.7 nainstalovaný mám, nebo někde v systému musí být, protože ve funkcích systému windows jsou oba a jsou aktivní. Teď mě ještě napadlo. Hledal jsem co je LANG 1029 (čeština) a 1033 (angličtina). Já když ten PC instaloval, tak jsem tam nechal při instalaci angličtinu a po instalaci jsem to přepnul na češtinu. Napadá mě, jestli někde v hluboko v systému to Windows nebere furt jako angličtinu, když se v tom logu píše "Failed to set lang to OS language 1029".
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 13 minutách 34 vteřinách:
Tak jsem měl pravdu! Změnil jsem jazyk i oblast zpět na US, restartoval a po spuštění instalace Microsoft Visual J# 2.0 (vjredist64) instalace hned šla, žádný log to nevytvořilo. VMware úspěšně nainstalovaný, i tak díky ITCrowd za snahu pomoci. Téma uzamykám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3326
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
08 zář 2024 15:12
-
- 2
- 3040
-
od petr22
04 pro 2024 14:59
-
-
Nejde nainstalovat ma Amdroid 14 Spotify
od Tazator » 26 zář 2024 15:03 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2620
-
od Tazator
30 zář 2024 06:02
-
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 4059
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-