"Nesouhlasí CRC v šifrovaném souboru xxxxx.mp4 (nesprávné heslo?)"
K rozbalení jsem zkoušel několik programů, ale pokaždý se stejným výsledkem. Stejně tak jsem zkoušel několik programů na opravu archivu, ale taky neúspěšně - když už třeba program soubor opraví, z novýho "opravenýho" ZIPu, se ten jeden soubor stejně nedá rozbalit se stejnou chybou.
ZIP jsem vytvářel pomocí WinRAR 3.80
Na rozbalení jsem zkoušel WinRAR, Průzkumník Windows, 7-ZIP
Na opravu jsem zkoušel WinRAR, Advanced Zip Repair, Object Fix, DataNumen Rar Repair, a možná ješte 1-2 další, už nevím...
Nevíte jak ten jeden soubor z toho "poškozenýho" ZIPu dostat? Třeba mě napadá jestli někajej program neumí rozbalit soubor, aniž by kontroloval itegritu CRC? Třeba i za cenu toho, že by rozbalenej soubor nebyl 100% OK - je to video, kdyby tam třeba pár vteřin záznamu chybělo, nebo bylo video jiným způsobem lehce poškozený, s tím ož bych si poradil editací toho samotnýho videa, nebo něco... takhle ale z toho MP4 souboru nemůžu dostat ani bajt

edit: Ještě pro úplnost doplním, že se nejedná o nijak závratně velký soubory - ZIP má celkem 131MB a ten MP4 soubor, kterej z něj nemůžu dostat, ten má 78MB.