Mozilla Thunderbird (pošta) - vyřešeno Vyřešeno
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mozilla Thunderbird (pošta) - vyřešeno Vyřešeno
zdarec mám poslední dobou prodlém s přijímáním a odesíláním pošty přes mozillu thunderderbird, dám normálně příjmout poštu a vyskočí mě tabulka ve které je toto: "Připojení k serveru pop3.seznam.cz selhalo." někdy to příjme v pohodě a bez problémů, někdy když to zapnu tak stáhne třeba jen 2 mejly z 5. ale většinou nepříjme nic, zkoušel sem se dívat do nastavení, ale předtím to chodilo úplně v pohodě a nic sem s tím nedělal a najednou toto.. nebo je to chyba na straně seznamu? díky za rady 

Naposledy upravil(a) OndraP. dne 06 dub 2008 12:40, celkem upraveno 1 x.
- Starlett
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Mozilla Thunderbird (pošta)
Pokud jsi opravdu s ničím nehýbal, bude chyba s největší pravděpodobností skutečně na straně Seznamu. Pokud si to chceš ověřit, můžeš vyzkoušet jiného emailového klienta 

Is it a bug or a feature?
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nevim o tom že bych hýbal a na pc mě nikdo nechodí, když už jo tak jen qip a net, ale thunderbird asi neví co to je takže pochybuju že to otvírali a dělali něco... a stejně i když sem kontroloval to nastavení tak to bylo stejný jak na seznamu ty údaje který tam mají napsaný... a kterýho klienta bys doporučil?
Myslím že Starlett je holka takže ti na konci chybí "a"
Ale to jen tak pro srandu......No já bych ještě zkusil toto: stáhni si MozBackup (free) a zálohuj si profil, odinstaluj Thunderbird, vyčisti registry a systém celkově CCleanerem (a pokud to pro tebe není problém tak odeber a znovu nastav připojení) restart a pak znovu nainstaluj Thunderbird a obnov profil ze zálohy.....(zase MozBackup)

Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
HiJackThis
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak to sem nevěděl a omlouvám se
no a tak sem to zkusil odinstalovat atd... ale nepomohlo to,
už nevim co s tím 

no a tak sem to zkusil odinstalovat atd... ale nepomohlo to,

- Starlett
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
OndraP. píše:a kterýho klienta bys doporučil?
Zkus třeba Outlook Expess, ten je v systému tuším přítomný už od instalace, je to vážně úplně jedno
Is it a bug or a feature?
Součástí je ale já bych ho používat nemohl-to jen než ho nastavíte....
je to "silně nepovedenej soft" Ale na tu zkoušku to stačí no, pokud by jsi musel přejít natrvalo tak si jistě vybereš i něco lepšího-v Opeře je integrovaný a snad také dobrý klient.

Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
HiJackThis
HiJackThis
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No tak sem zkusil ten outlook a nastavenej sem ho měl ani ne za 2 minuty
a mejly co sem měl nepřečtený tak přišly, tak sem v thunderbirdu znovu odstranil účty a nastavil úplně znovu, pak sem si zkusil poslat 2 testovní mejly a oba dva mě tam přišly takže to je už asi v pohodě, jen eště musim vyzkoumat ten druhej, abych to měl tak jak předtím, ale s tím už si nějak pohraju, takže díky a označuju toto za vyřešený, ještě jednou díky