Dobrý,
můžete mi prosím někdo poradit,jak vymazat z PC přednastavený Yahoo!
Zakoupil jsem si Acer Aspire 5672 a i když si nastavím jako domovskou stránku googel, po znovuzapnutí podšálu se mi zase automaticky přeinstaluje jako domovská yahoo! . Nikde v programech nemůži ani odkazy na yahoo najít. Prodejce podšálu tohle se mnou odmítl řešit.
D9ky Ricci
Nejde přenastavit domovská stránka Yahoo
Re: Nejde přenastavit domovská stránka Yahoo
Co je googel a podšál?
Otevři třeba RegCleaner a veškeré Yahoo! smaž.
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Ricci píše:Dobrý,
můžete mi prosím někdo poradit,jak vymazat z PC přednastavený Yahoo!
Zakoupil jsem si Acer Aspire 5672 a i když si nastavím jako domovskou stránku googel, po znovuzapnutí podšálu se mi zase automaticky přeinstaluje jako domovská yahoo! . Nikde v programech nemůži ani odkazy na yahoo najít. Prodejce podšálu tohle se mnou odmítl řešit.
D9ky Ricci
Něco podobného se mi dělo.Nemáš náhodou nějakej antispyware třeba terminator nebo tak?Já jsem měl terminátora a při změně domovské stránky po mě chtěl terminátor ať povolím nějakou změnu.Já to ale omilem zakázal a pak mi vždy naskakovala jiná domovská stránka než jsem chtěl.Po odinstalování terminatora a znovu navolení stránky mi už vše jelo v pohodě

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro