Plynule najeti na dalsi pisen ve Winampu

...

Moderátor: Mods_senior

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Plynule najeti na dalsi pisen ve Winampu

Příspěvekod Myloš » 09 kvě 2008 10:11

Mně osobně přehrává Winamp plynule a bez přechodu. Mám verzi 5.35 a nevím, jestli jsem někde něco nastavoval, ale hádal bych, že to má co do činění s bufferingem, viz obrázek:
Přílohy
winamp.png
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Reklama
Zdena.Sladky
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Zdena.Sladky » 09 kvě 2008 10:59

Já měl na mysli toto...
Přílohy
winamp.JPG
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD

jeronym.skocdolabe
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod jeronym.skocdolabe » 09 kvě 2008 11:06

Ano to je přesně ono. Léty prověřeno funguje naprosto v pohodě. :D
INTEL CORE DUO E2180 2 Ghz, 2x2 GB RAM A-DATA extreme Vitesta 800 mhz, ATI RADEON HD 2600 PRO 512 MB DDR2, SEAGATE BARACUDA 320 GB+WESTERN DIGITAL 300 GB EXTERNAL HDD, MSI P35 NEO2 mainboard, ZDROJ ENERMAX MODU82+ 525 W CROSSFIRE X

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 09 kvě 2008 14:07

Jenomže to, co má Zdena.Sladky na mysli, je crossfade, neboli naroubování jedné písníčky do druhé, a to až 20 sekund.
Jedině kdybych tam nastavil 0 sekund, pak by to snad mělo fungovat jako plynulý přechod, ale zkusil jsem si ověřit, jak je to s tím bufferingem; nespletl jsem se: když jsem nastavil první táhlo (velikost bufferu) na minimum (333 ms) a ostatní dvě táhla (Prebuffer při spuštění/hledání/podtečení a Buffer dopředu při změně stopy) na nulu, dělal Winamp mezi jednotlivými skladbami mezery (než načetl začátek další), zatímco při těch hodnotách, které mám na obrázku o kousek výš (2000, 500 500 ms) mi na sebe jednotlivé skladby navazují stejně, jako by navazovaly na vinylové desce (například album bez mezer Dark Side Of The Moon od Pink Floydů).
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.

Zdena.Sladky
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Zdena.Sladky » 09 kvě 2008 18:43

keik píše:me jde o to ze kdyz jedna pisen v playlistu dohrava tak bych chtel aby napriklad uz v poslednich 10 vterinach se pisen 1 ztlumovala a pisen 2 pomalu najizdela.

Já myslím, že toto crossfade splňuje...
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 09 kvě 2008 19:05

Zdena.Sladky píše:
keik píše:me jde o to ze kdyz jedna pisen v playlistu dohrava tak bych chtel aby napriklad uz v poslednich 10 vterinach se pisen 1 ztlumovala a pisen 2 pomalu najizdela.
Já myslím, že toto crossfade splňuje...
Jasně, tohle jsem přehlédnul; tady jde jednoznačně o crossfade, máš pravdu.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • NB DELL Latitude 7440,ale i někteé další problém s lepením.
    od Ketty02 » 10 črc 2024 18:55 » v Vše ostatní (hw)
    1
    2701
    od liborek Zobrazit poslední příspěvek
    10 črc 2024 19:52

Zpět na “Vše ostatní (sw)”