Plynule najeti na dalsi pisen ve Winampu
Re: Plynule najeti na dalsi pisen ve Winampu
Mně osobně přehrává Winamp plynule a bez přechodu. Mám verzi 5.35 a nevím, jestli jsem někde něco nastavoval, ale hádal bych, že to má co do činění s bufferingem, viz obrázek:
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já měl na mysli toto...
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
- jeronym.skocdolabe
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ano to je přesně ono. Léty prověřeno funguje naprosto v pohodě. 

INTEL CORE DUO E2180 2 Ghz, 2x2 GB RAM A-DATA extreme Vitesta 800 mhz, ATI RADEON HD 2600 PRO 512 MB DDR2, SEAGATE BARACUDA 320 GB+WESTERN DIGITAL 300 GB EXTERNAL HDD, MSI P35 NEO2 mainboard, ZDROJ ENERMAX MODU82+ 525 W CROSSFIRE X
Jenomže to, co má Zdena.Sladky na mysli, je crossfade, neboli naroubování jedné písníčky do druhé, a to až 20 sekund.
Jedině kdybych tam nastavil 0 sekund, pak by to snad mělo fungovat jako plynulý přechod, ale zkusil jsem si ověřit, jak je to s tím bufferingem; nespletl jsem se: když jsem nastavil první táhlo (velikost bufferu) na minimum (333 ms) a ostatní dvě táhla (Prebuffer při spuštění/hledání/podtečení a Buffer dopředu při změně stopy) na nulu, dělal Winamp mezi jednotlivými skladbami mezery (než načetl začátek další), zatímco při těch hodnotách, které mám na obrázku o kousek výš (2000, 500 500 ms) mi na sebe jednotlivé skladby navazují stejně, jako by navazovaly na vinylové desce (například album bez mezer Dark Side Of The Moon od Pink Floydů).
Jedině kdybych tam nastavil 0 sekund, pak by to snad mělo fungovat jako plynulý přechod, ale zkusil jsem si ověřit, jak je to s tím bufferingem; nespletl jsem se: když jsem nastavil první táhlo (velikost bufferu) na minimum (333 ms) a ostatní dvě táhla (Prebuffer při spuštění/hledání/podtečení a Buffer dopředu při změně stopy) na nulu, dělal Winamp mezi jednotlivými skladbami mezery (než načetl začátek další), zatímco při těch hodnotách, které mám na obrázku o kousek výš (2000, 500 500 ms) mi na sebe jednotlivé skladby navazují stejně, jako by navazovaly na vinylové desce (například album bez mezer Dark Side Of The Moon od Pink Floydů).
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
keik píše:me jde o to ze kdyz jedna pisen v playlistu dohrava tak bych chtel aby napriklad uz v poslednich 10 vterinach se pisen 1 ztlumovala a pisen 2 pomalu najizdela.
Já myslím, že toto crossfade splňuje...
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
Jasně, tohle jsem přehlédnul; tady jde jednoznačně o crossfade, máš pravdu.Zdena.Sladky píše:Já myslím, že toto crossfade splňuje...keik píše:me jde o to ze kdyz jedna pisen v playlistu dohrava tak bych chtel aby napriklad uz v poslednich 10 vterinach se pisen 1 ztlumovala a pisen 2 pomalu najizdela.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
NB DELL Latitude 7440,ale i někteé další problém s lepením.
od Ketty02 » 10 črc 2024 18:55 » v Vše ostatní (hw) - 1
- 2701
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
10 črc 2024 19:52
-