záchrana dat z jiného pc
záchrana dat z jiného pc
Dobrý den..mám tento problém cizí pc je zavirované a nejde ani nastartovat při připojení jednoho z disků k mému pc ale nejdou zálohovat data která má uživatele ( dokumenty na profilu) píše přístup odepřen tzn. asi jde otevřit jen z pc tamtoho ... nebo nevím...potřebovala bych vědět jak se k dokumentům dostat..děkuji
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: záchrana dat z jiného pc
Zkus na jeho PC použít Ultimate Boot CD, jsou tam asi 3 antivirové programy.Nelze se dostat do PC ani v nouzovém režimu? Pokud máš své PC dobře chráněné můžeš po připojení jeho HDD použít třeba Recovery My Files aj.Pokud je disk chráněn heslem, měl by Ti ho dát majitel PC.Je disk systémový , logický?Jinak raději počkej na rady dalších..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
pokud přeinstaluji systém win.xp za nový bez formátovaní disku zůstanou mi na disku původní dokumenty a nastavení a pod.??? děkuji
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dokumenty zůstanou. Ale zůstanou tam taky ty viry! A pravděpodobně budeš muset stejně znova nainstalovat všechny programy. Vždy je lepší instalovat na čistý disk.
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Taky bych byl pro ten formát...Po instalaci OS se může použít jeden z programů na záchranu dat z poškozených, smazaných a zformátovaných disků.Práce je to na hodiny, ale část se dá zachránit, musíš vědět jak se co přesně jmenovalo(název však nemusí úplně sedět!).Hledat pouze v dokumentech, foto atd. Pak dát obnovit, a dělá se to po jednom....Příště vše zálohovat na DVD!Vše dávat do jedné složky a tu pak stejně projet antivirem a antispywarem.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Trochu podobny problem jsem tu resil. Do slozky documents and settings jsem se dostal linuxem. Pak sem zazalohoval potrebna data a pak sem to preinstaloval. A byl klid.
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jana987 píše:nejde ani nastartovat při připojení jednoho z disků k mému pc ale nejdou zálohovat data která má uživatele ( dokumenty na profilu) píše přístup odepřen
Znamená to, že jsi měla fyzicky připojený jeho disk ve tvém PC? Chápu to správně? Pokud ano, tak by se na něj snad mělo jít bez problémů dostat. Nebo jste byli propojeni po síti?
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
měla ..na disk jsem se dostala do dokumetnů už ale ne
Jak jsem rikal vyse, do dokumentu se nejlepe dostanes nabootovanim win 98, pustis tam norton commander nebo tak... pokud mas ale NTFS, win 98 to neprecte. Da se to vyresit nejakym BOOT cd (live CD) linuxu.To je cd, na kterem je kompletni operacni system, nabootujes a na harddisk se nic nekopiruje. Pokud se tomu chces vyhnout, tak v mem problemu mi dal navod Pic:
Pic píše:Jestliže máš formát NTFS, tak se s Win98 nechytáš. V PC s WinXP by jsi měl vše přečíst, ale musíš převzít práva ke složce a samozřejmě použít správné heslo. Cituji:
(http://support.microsoft.com/kb/307874/) Jak zakázat zjednodušené sdílení a nastavit oprávnění u sdílené složky v systému Windows XP
Pokud chcete převzít vlastnictví složky, postupujte podle následujících kroků:
1. Pravým tlačítkem myši klepněte na složku, jejíž vlastnictví chcete převzít, a potom klepněte na příkaz Vlastnosti.
2. Klepněte na kartu Zabezpečení a potom ve zprávě týkající se zabezpečení (jestliže se zobrazí) klepněte na tlačítko OK.
3. Klepněte na tlačítko Upřesnit a potom na kartu Vlastník.
4. V seznamu Název klepněte na své uživatelské jméno, na položku Administrator (pokud jste přihlášeni jako správce) nebo na skupinu Administrators. Pokud chcete převzít vlastnictví obsahu dané složky, zaškrtněte políčko Nahradit vlastníka v podřízených kontejnerech a objektech.
5. Klepněte na tlačítko OK a po zobrazení následující zprávy klepněte na tlačítko Ano:
Nemáte oprávnění ke čtení obsahu adresáře Název_složky. Chcete nahradit oprávnění pro adresář oprávněním umožňujícím úplné řízení?
Klepnete-li na tlačítko Ano, budou nahrazena všechna oprávnění.
Poznámka:Název_složky představuje název složky, jejíž vlastnictví chcete převzít.
6. Klepněte na tlačítko OK a u složky a jejího obsahu znovu použijte požadovaná oprávnění a nastavení zabezpečení.
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4318
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
20 lis 2024 15:04