Příspěvekod zlobyl » 27 kvě 2008 00:53
Je mi velice líto, co se ti stalo, ale opravdu jsem to nevěděl.
Ten příkaz jsem ti doporučil proto, že opravení připojení se týká právě protokolu TCP/IP, který se tímto příkazem resetuje.Osobně jsem s ním neměl nikdy žádné problémy a podle mě se žádné připojení ztratit nemohlo.
Sám jsem tento příkaz několikrát použil, když jsem měl problém s připojením a nikdy žádný problém nevznikl (tehdy jsem měl problém s firewallem, ale to je jedno).
Zkoušel jsem tento příkaz aplikovat na systém ve kterém byla vytvořena připojení a to jak telefonické, tak i VPN a širokopásmové a resetování TCP/IP se jich nijak nedotklo. (maximálně zmizeli zástupci z nabídky Start, ale vlastní připojení zůstala)
Jediný zádrhel, který by tu mohl nastat je, že dojde k resetu IP adres na pevných připojeních, ale v drtivé většině případů jsou tyto IP adresy řízeny DHCP a pokud je je potřeba nastavit ručně, tak každý solidní ISP tyto adresy poskytne a vyzve uživatele, aby si je pečlivě uschoval a dostane instrukce, jak je nastavit, takže z této strany také žádný problém nevidím.
Každopádně už mě nenapadá žádné jiné řešení tohoto problému a pokud reset TCP/IP nepomohl, tak už nemám žádné další rady, takže na řešení tohoto problému rezignuji.
Možná ti pomůže ještě někdo další...
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.