Zdravím, chtěl by se zeptat. Udělal jsem pro kamaráda web, koupil doménu, koupil hosting, přes FTP jsem web nahrál a následně jsem jsem poslal web k indexaci. Zde nastává ten problém. Google mi v Google Search COnsole říká, že je vše v pořádku. Nemám žádny zásahy ze strany google kvůli nějaké vážné chybě atd. Nic méně webovky nejsou dohledatelný. Site:pujcovnaplosinhk.cz je výsledek nula.
U seznamu byl podobný problém, ale tam jsem si cinknul a nějak se to dalo dopohybu. U Googlu se přes jejich support live chat nikam nedostanu. Protože samotná oddělení nevědí ani, kam bych měl napsat.
Má někdo s tímhle zkušenosti, kde by mohl být problém, nebo kam se obrátit? Jako totální projev zoufalství, jsem odstranil web z google konzole a odstranil i TXT recod v DNS záznamech a za 24 hodin to zkusím celé opakovat.
Předem moc děkuju za každou radu. Mě došla munice..
Indexace webu na Googlu Vyřešeno
Re: Indexace webu na Googlu
Používáš blbej vyhledávač (no jo, gogel, co čekat). Je pravda, že bing, yandex ani duckduckgo (taky asi bing) to nenajde, ale seznam jo. Možná stačí počkat.
Seznam to našel i na dotaz "půjčovna plošin hradec králové", i když dost daleko.
Seznam to našel i na dotaz "půjčovna plošin hradec králové", i když dost daleko.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Indexace webu na Googlu Vyřešeno
Nezakládej dvě témata se stejným problémem. Pokračuj ve svém původním tématu.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 6037
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
09 srp 2024 10:15