poradte mi prosim s timto problemom:na icq mi chodi posta typu icq spam ale nie je to typicke ze posli dalej a tak bla bla bla ale tie kontakty co mam ulozene mi vzdy vypisuju sprostosti same urazlive veci a pod. ako sa toho zbavit? dik
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: icq
Mirek1 píše:Odstranit,nový účet..
Proč odstranit? Stačí přidat kontakt který posílá SPAM do seznamu ignorovaných uživatelů a už nenapíše

CPU: Intel i3 3220, GPU: AMD Radeon 7790, Paměť: 4GB RAM DDR3
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mirek1 píše:Lidem kteří mě uráží už nevěřím a nechci je mít ani na očích..tod můj názor
Když jsou v ignoraci ani je vidět nemusíš

CPU: Intel i3 3220, GPU: AMD Radeon 7790, Paměť: 4GB RAM DDR3
Riesite tu uplne inu vec tie spravy nepise ten kontakt schvalne proste niekto sa vzdy nabura do ich nikov a potom vypisuje blbosti takze to nieje nechceny kontakt ale nejaky blbec co si rad robi srandu z druhych ludi
A dat ignorovat kontakt nepomoze lebo bude pisat zase z inych nikov.
A dat ignorovat kontakt nepomoze lebo bude pisat zase z inych nikov.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
tak to je potom ale problém těch, od kterých ti píší, že si neumí zabezpečit svůj login a nebo si z tebe dotyční dělají srandu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji