Dík všem za rady, nevím, jak bych si bez Vás počínal.
Vadné sektory aneb jak se jich zbavím Vyřešeno
- Fox8
- Level 4.5

- Pohlaví:

- Stav:
Vadné sektory aneb jak se jich zbavím
No, tak jsem defragenroval disk, ale jak se zbavím vadných sektorů, aby byl disk v pořádku a mě to u programu acronis neházelo ERROR při dělení disku... Chtěl jsem si ještě rozdělit disk na více oddílů, ale když dám u Acronis Disk Director Suite 10 0 0 2117 dokončit, normálně se restartuje naběhne dělění a ERROR, pokusím se sem dát screeny, nebo alespoň celou hlášku.Memphisto mi poradil, že to jsou asi ty vadné sektory, ale už sem se nějak nedozvěděl, jak se jich zbavit. 
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
- memphisto
- Guru Level 13

- Pohlaví:

- Stav:
Re: Vadné sektory aneb jak se jich zbavím Vyřešeno
tak teda zkusím poradit
Tento počítač - klik pravým na tvůj disk - Vlastnosti - záložka Nástroje - Kontrola chyb - Zkontrolovat - zaškrtni obě možnosti (Automaticky opravovat, Pokusit se opravit chybné sektory) - Spustit - a čekej na výsledek, bude to chvíli trvat
Tento počítač - klik pravým na tvůj disk - Vlastnosti - záložka Nástroje - Kontrola chyb - Zkontrolovat - zaškrtni obě možnosti (Automaticky opravovat, Pokusit se opravit chybné sektory) - Spustit - a čekej na výsledek, bude to chvíli trvat
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Elusive
- Level 5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Re: Vadné sektory aneb jak se jich zbavím
Program na kontrolu disku by měl špatné sektory označit a ty by už neměly být používány.
- Nodon
- Level 3.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Mám takovou otázečku co je to vlastně sektor?
- Fox8
- Level 4.5

- Pohlaví:

- Stav:
No, problém přetrvává chyba nějaký ERROR with a bad block a tot vse dam enter a PC naběhne bez toho nového oddílu ... tak sektory to asi nebudou
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Podle mě je zbytečnost pokoušet se disk opravovat-stejně se postupem času začnou objevovat jiné chybné sektory a jednoho krásného dne disk přestane fungovat úplně.
Takže moje rada je jasná-zazálohovat si z disku všechna důležitá data a disk vyhodit.
Takže moje rada je jasná-zazálohovat si z disku všechna důležitá data a disk vyhodit.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.