spojení souborů Vyřešeno
- Cyberbiker
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
spojení souborů Vyřešeno
potřeboval bych spojit soubory které jsou stažené z rapidshare a nevím jak...byly zabaleny ve winraru ,jde o 4 adresáře které obsahují naprosto stejná data-byly rozděleny aby šli uložit na rapid a teď je potřebuju dát dohromady ale netuším jakým způsobem.díky za jakoukoliv pomoc
Čím víc se učíš, tím víc víš, čím víc víš ,tím víc zapomeneš, čím víc zapomeneš, tím jsi hloupější, tak proč se učit?
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: spojení souborů
Pokud máš Winrar, tak není nic jednoduššího než najet na první z nich(obvykle part1), stisknout pravé tlačítko a dát možnost: 'Rozbalit(Extrahovat) zde' nebo 'Rozbalit(Extrahovat) soubory'.
Pokud je potřeba heslo, Winrar se tě na něj optá. O víc se starat nemusíš. GL
// Ještě tě opravím: Ty 4 adresáře neobsahují úplně stejná data..
Pokud je potřeba heslo, Winrar se tě na něj optá. O víc se starat nemusíš. GL

// Ještě tě opravím: Ty 4 adresáře neobsahují úplně stejná data..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Mám podobný problém a omlouvám se při svém lamovství, že z odpovědi nejsem moudrý. Tak ještě jednou: Mám stažené tři rar soubory: part1,2,3. Co tedy s nimi dále - jednotlivě rozbalit a pak sloučit, nebo naopak? Př rozbalování se tváří že jsou stejné a part2 přepíše již rozbalený part1 atd. Prosil bych pokud možno polopatě a předem děkuji.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- Cyberbiker
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
já to ale chci spojit a ne nahradit...rozbalím první a ok,začnu rozbalovat další a ono protože se ten soubor jmenuje stejně napíše jestli to chci nahradit.Nemělo by to samo nějak poznat že je to na víc dílů a po rozbalení první napsat ať zadám cestu k další části zabaleného souboru?tak bych to pochopil ale takhle to nechápu.neví někdo co s tím?
Čím víc se učíš, tím víc víš, čím víc víš ,tím víc zapomeneš, čím víc zapomeneš, tím jsi hloupější, tak proč se učit?
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
dej ty tři soubory normálně vedle sebe do jedný složky,a jakmile začneš rozbalovat první,tak WinRAR si ty zbylý dva nalezne automaticky sám v tý samý složce! o nic se starat nemusíš...
takže v tý jedný složce budeš mit třeba soubor_part1.rar, soubor_part2.rar a soubor_part3.rar.. dáš rozbalit soubor_part1.rar a ty zbylý dvě části se ti automaticky načtou
takhle sou většinou zabalený filmy který jsou třeba rozdělený na 20 částí,rozbalíš první část a automaticky se ti do toho nasouvaj a nasouvaj zbylý části,až to dojede na konec :)
takže v tý jedný složce budeš mit třeba soubor_part1.rar, soubor_part2.rar a soubor_part3.rar.. dáš rozbalit soubor_part1.rar a ty zbylý dvě části se ti automaticky načtou

takhle sou většinou zabalený filmy který jsou třeba rozdělený na 20 částí,rozbalíš první část a automaticky se ti do toho nasouvaj a nasouvaj zbylý části,až to dojede na konec :)
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
- Cyberbiker
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ano mám vsechny soubory v samostatné složce, winRAR sice píše že se jedná o část 1...2...3 ale když dam rozbalovat první tak to rozbalí a už dál nemaká(jen rozbalí první).pak dám druhý a už to chce přepsat.nemusí se tam ještě neco nastavit?
Pravdepodobne dojde k rozbaleni vsech trech souboru. Toho si jako uzivatel nemusis vsimnout. Udela se to samo. Zkus ten rozbaleny soubor spustit. Jestli to pujde, je to ok. Pokud ne, pak si mozna stahl neco spatneho.
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
- Cyberbiker
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
preinstaloval jsem winRAR,zmenil jmena souboru pouze na 1,2,3 a uz to jde.asi byl zakopanej pes nekde jinde.Díky všem za pomoc
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 4451
-
od vasekpetr1
Zobrazit poslední příspěvek
03 úno 2025 10:39
-
- 10
- 4781
-
od Riviera kid
16 čer 2025 06:56
-
- 5
- 3554
-
od L.L
05 úno 2025 17:42
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4780
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-