Záznam zvuku
Záznam zvuku
Zdravím, mám následující problém. Potřebuji nahrávat zvuk do PC, k záznamu používám Sound Forge 7.0. První potíž je, že sice zvuk z "Line In" slyším v reproduktorech počítače, ale Sound Forge (ani jiné programy, zkoušela jsem všechno možné) tento vstup nerozeznává, tudíž zvuk nenahraje. Přitom dřív to šlo, tak nevím, co se stalo. Za druhé (a toto se taky děje až odnedávna), když to propojím přes vstup pro mikrofon (vím, že to by se nemělo, ale jiná možnost už mě nenapadla), tak to fuguje, ale při nahrávání se zvuk zpožďuje a jakoby "seká". Nahrávka je pak pochopitelně nepoužitelná.. (Myslela jsem že by to mohlo být nedostatkem operační paměti, ale není rozdíl, kolik programů běží, tak myslím, že tím to nebude.) Může to být třeba způsobeno špatnými kodeky? Potřebovala bych tento problém opravdu vyřešit.. Díky mnohokrát
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Standardní odpověď: obrň se trpělivostí a projdi si http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=1105&highlight= a pak si ještě zkontroluj, jestli máš v Sound Forge jako zdroj signálu vybranou zvukovou kartu, kterou používáš.