Hola, hola. Potřeboval bych zvíšit výkon svého notebooku. Neustále se mi restartuje z důvodu nedostatečné operační paměti OS je Vista BASIC. Mám bohužel jenom 512 RAM a nemám momentálně možnost koupit víc . Znáte někdo zaručený způsoub jak zvíšit Výkon alespon o 30%?? Pokud ano tak mi ho sem PROSÍM napište. Předem dík za odpovědi!! *upraven pravopis-Zvíšení*Marfy*
Podívej se jestli nemáš zaplé rozhraní Vista Aero a taky povypínej miniaplikace a zbytečně puštěné programy při startu(přes Spustit-Msconfig) navíc 512MB je skutečně na Win.Vista málo.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Dik, vím že 512 RAM je opravdu málo, mám v plánu koupit si 2GB. Ale nějak na to nemám finance, jsem na střední a učebnice nejsou levné. Proto bych alespon dočasně potřeboval zvíšit výkon tak, aby se mi nerestartoval PC. Nastavil jsem si vzhled na uplně nejzákladnější motiv (Win 98). Trochu to pomohlo ale nic moc, taky jsem povipínal uplně všechno co není potřebné. PROSÍM pomozte mi alespoň dočasně zvíšit ten výkon, je to navíc notebook který používám hodně do školy a opravdu ho potřebuju. Dik
Maximálně můžeš vypnout Aero (Ale Basic ho snad ani nemá, ne?) a ten panel napravo na ploše... 512 MB je dost málo, takže s tím asi nic víc neuděláš...
skus ubrat grafice pokud má zdílenou pamět a pokud nějakou využívá
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Díky za odpovědi (a za ten pravopis ...) Stahl jsem si prográmek který čistí operační pamět od zbytečných věcí a docela to zabralo. Doufám že to vydrží než si koupím ty ramky (jinak asi )
Zdravím, mám problém s nečekanými poklesy výkonu na svém počítači, který používám hlavně na lehčí 2D grafiku a občasné hraní her. Mám stroj s procesorem Intel Core i7 (9. generace), 16 GB RAM a grafickou kartou NVIDIA GTX 1660. Po nějaké době...
Poslední příspěvek
Ahoj, zajímalo by mě jak dlouho ten problém řešíš ? Mam stejný problémy asi týden, od aktualizací ovladačů grafiky, a systému win 11.
Příspěvek píšu pro kamaráda, jelikož je méně technicky zdatný a problém jsem se mu snažili vyřešit my, nicméně nám došly náboje.
Kamarád má herní počítač, sestava: i9-9900KF, RTX 3080, základní deska ASUS PRIME Z390-P, 32(16) GB RAM...