CD a DVD mechanika
CD a DVD mechanika
Dobrý den.Prosil bych o radu.Vložím CD do mechaniky a prohlídnu ho.Vyndám,dám jiné a ono mi to ukazuje stále to první.Dám do druhé mechaniky a někdy to ukáže správně,jindy zase to co tam bylo předtím.Na CéDéčku se dá i prohlížet,ale většinou to co jsem prohlížel předtím.Poradí mi někdo?Děkuji za odpověď.
Re: CD a DVD mechanika
Co je to za mechaniku? Jak je stará? Jaké má firmware? Zkus novější, ale pouze oficiální.
Jedná se o dvě mechaniky v jednom PC.Obě dělají stejné problémy a tak se domnívám že chyba bude jinde.Začlo to zlobit najednou.Ta jedna je LG,druhá nevím.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
zkus uklidit disk od dočasných souborů - Tento počítač - klik prvým myšítkem na systémový disk (C) - Vlastnosti - Obecné - Vyčištění disku - OK a pak potvrdit odstranění dočasných souborů atd.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Uklidil jsem disk,jednou to ukázalo dobře a to další ukazuje zase to předešlé.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus ještě obě mechaniky odebrat a restartovat PC. Měly by se nainstalovat ovladače a pokud byla v nich předtím chyba, mělo by to běhat. Jak máš mechaniky připojeny a jsou ATA či SATA?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Zkusím to zítra ,dnes už to nestihnu.Zatím dík
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2289