Everest neukazuje teplotu HDD (Vista)

...

Moderátor: Mods_senior

xxsml
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Everest neukazuje teplotu HDD (Vista)

Příspěvekod xxsml » 07 zář 2008 13:37

Mám takový problém. V Everestu (verze 4.50 Ultimate) se mi nezobrazuje teplota HDD a ani žádná jiná utilitka tu teplotu nezobrazí. Zkusil jsem ve Správci zařízení odebrat veškeré ovladače v kolonkách Diskové jednotky, Řadiče IDE ATA/ATAPI (zde je nějaký SATA driver od Intelu), Řadiče paměťových zařízení, ale je to stále stejné. Stáhl jsem nový SATA driver a přeinstaloval ho, ale to taky nepomohlo. Zkusil jsem rovněž přeinstalovat Windows, ale bez výsledku. Už fakt nevim, co s tim.
Mám notebook HP Pavilion dv5-1060ec (takže žádné CD s drivery nemám, na disku je Recovery oddíl a mám vypálené Recovery DVD) a OS Windows Vista Home Premium SP1. Zajímavé je, že jiným uživatelům tohoto notebooku detekce teploty funguje.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Everest neukazuje teplotu HDD (Vista)

Příspěvekod memphisto » 07 zář 2008 16:18

everest ukazuje kraviny. na nej se nespolehej. pouzij treba HD Tune nebo utilitu odd vyrobce.

PS: sry za diakritiku.pisu na MDA/PDA
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

xxsml
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod xxsml » 07 zář 2008 16:33

Tady je ten problém, že to nezobrazí Everest ani nic jiného. Zkoušel jsem HDD Temperature, HDD Thermometer, Hard Drive Inspector, PC Wizard 2008. Buď to hodilo error při instalaci nebo se to naistalovalo, ale ani jeden program teplotu neukazuje. :-(

xxsml
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod xxsml » 08 zář 2008 12:55

Nikdo jste se s podobnym problémem nesetkal? :-(

xxsml
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod xxsml » 08 zář 2008 13:04

memphisto píše:everest ukazuje kraviny. na nej se nespolehej. pouzij treba HD Tune nebo utilitu odd vyrobce.

PS: sry za diakritiku.pisu na MDA/PDA

Takže jsem vyzkoušel HD Tune, ale ani ten teplotu nezobrazuje, i když v záložce Info v části Supported features je modrý čtvereček u S.M.A.R.T.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”