Dobrý den, moc prosím o radu.Mám v pc dva HDD.Instalovala jsem Win XP i na druhý disk,tudíž mám dva disky a dva systémy.Ted ale nemůžu otevřít většinu souborů a složek na disku,kam jsem instalovala nový systém.Píše mi to přístup byl odepřen.Zkoušela jsem přeinstalovat wind i spustit soubory z druhého oper.systému na druhém disku,bezúspěšně.Nejde to ani pod heslem admina.
Děkuji za rady.
Přístup byl odepřen
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Přístup byl odepřen
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
máš tam nějaká důležitá data o které by jsi nechtěla přijít? pokud ne, jeden disk naformátuj a na druhý nainstaluj znovu Windows
máš tam nějaká důležitá data o které by jsi nechtěla přijít? pokud ne, jeden disk naformátuj a na druhý nainstaluj znovu Windows
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
No jeden disk jsem už dala pryč a zůstal tam pouze ten, s novým systémem, kde nemůžu otevřít skoro žádné soubory.Bohužel nemůžu formátovat ani jeden disk,mám na obou důležitá data.Co s tím?Zkoušela jsem přeinstalovat windowsy,ale zůstaly tam stále staré uživatelské účty,že by byl problém tady?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Díky moc, pomohlo :-)