Ad-Aware SE 1.06

...

Moderátor: Mods_senior

milin
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Ad-Aware SE 1.06

Příspěvekod milin » 29 dub 2008 22:16

Zdravím . OD 10 dubna mi nejde aktualizace mám Ad-aware SE profesionál upozorni ,že Definice je prošlá,a jak dam aktualizaci napiše chyba aktulizace dik za radu.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Ad-Aware SE 1.06

Příspěvekod memphisto » 29 dub 2008 22:20

na Ad-Aware starších verzí než 2007 aktualizace nejdou a musíš je stahovat ručně ze stránek Lavasoftu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

sondaw
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Žena
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod sondaw » 30 dub 2008 02:11

Nevím to jistě, ale myslím, že podpora verze 1.6 byla zastavena, na stránkách Lavasoftu v nabídce Security Center jsou ke stažení pouze aktuální definice pro verzi 2007, Jinak je najdeš na domovské stránce Lavasoftu>Security Center>Definition File Updates - http://www.lavasoft.com/support/securitycenter/blog/

guest

Příspěvekod guest » 30 dub 2008 09:17

Mám 1.06r1 Professional - ještě asi před dvěma lety to bylo na jedněch stránkách volně ke stažení. Aktualizace mi nejdou od 9.4. - počkám.

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod fredik » 30 dub 2008 18:39

SE verzi personal odstavili začátkem tohoto roku a pochybuji, že pokud máš nějakou licencovanou verzi SE produktu, že ti půjdou i nadále automatické aktualizace. Je už to bez nějakého měsíce skoro rok, co byla uvolněna finální verze 2007 (a je už v beta fázi i verze 2008). Případně už pak jen ruční stahování aktualizací.

Pokud máš platnou licenci tak můžeš přejít na verzi 2007. Víc informací jak na to najdeš zde:
Upgrades For Holders Of Valid SE Licenses Available.

Právě zmíněná verze 7.0.2.7 byla dalším krokem k procesu vytváření jazykových lokalizací pro Ad-aware 07. Nějaký den zpět byly přidány další tři jazyky (Dutch, Flemish and Portuguese). Jestli bude ale mezi dalšími i čeština ti neřeknu. Ve FAQ je zmíněno jen toto:
Can you get Ad-Aware 2007 in other languages?

Currently, there is an English and a French version of Ad-Aware 2007 available. Other language support is in development and will be available later this year.

Můžeš i případně se dotázat v patřičné sekci na jejich fóru jestli to mají v plánu:
For support information about Ad-Aware 2007 Free and Ad-Aware SE Personal, please visit the
Lavasoft Support Forums or the FAQs.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět

guest

Příspěvekod guest » 17 zář 2008 15:34

Také se mi stále stahují bez problémů, ale bůch ví co to mám. Tenkrát to bylo volně ke stažení AdAware 1.06r1 Professional + cz a aktualizace mi nešly někdy počátkem ohoto roku asi 14 dní. Pak se to upravilo a běhá to normál.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”