Internet Explorer 8

...

Moderátor: Mods_senior

Co si myslíte o novém webovém prohlížeči IE?

Konečně MS udělal dobrý velký krok vpřed
4
57%
Nevidím nic nového, pro mě pořád stejný jako předešlé verze
3
43%

Celkem hlasů: 7

rosscow
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Internet Explorer 8

Příspěvekod rosscow » 18 zář 2008 00:04

Zdravím. Máte už někdo s novou verzí zkušenosti? Sice zatím vyšla jen betaverze c.2 a to i v češtině, ale četl sem recenzi a docela mě to překvapilo. Vždycky, jak se zaslechlo o IE tak rovnou s ním do koše. Možná, že čas tohodle webového známého prohlížeče právě přišel, kdo ví. Funguje jak pod Windows XP tak Vista. Jestli už ste ho někdo testoval, podělte se o své první zážitky, postřehy, dojmy a kritiky.
Recenze tu: http://digitalne.stahuj.centrum.cz/internet-explorer-8-predstavujeme-5-nejvetsich-novinek/
Webdorf.eu - Tvorba webu a fór na redakčním systému Drupal 6 a PhpBB 3

Reklama
jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Re: Internet Explorer 8

Příspěvekod jarod72pm » 18 zář 2008 07:27

u Visty je jen pro verzi 32bit (aspoň to někde psali - pokud to má někdo na 64bit systému budu rád o první dojmy)
pro mě je už schopný IE 7 a pro domácí použití postačuje (můj názor)
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 18 zář 2008 08:06

Včera sem ho shodou okolností zkoušel a musim říct, že je fakt rychlej.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 18 zář 2008 22:48

Čekám na plnou verzi a pak hned přesedlám. Nevíte, jestli 8 už zase obsahuje interaktivní ikonové menu při kurzoru myši u obrázku (uložit, tisk, ...)? Myslím, že u 7 tohle nebylo. Sice zkušenosti s jinými prohlížeči než s IE nemám, ale vždy mě dostává vyjádření, že tenhle prohlížeč je fakt rychlej :lol: To by mělo záležet na mém připojení, ne?

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 18 zář 2008 23:17

Taky čekám na plnou verzi.
Po špatné zkušenosti s betou IE 7 (nakopla systém a musel jsem se hodně pídit po tom, jak uvést věci do pořádku) odmítám být pokusným králíkem M$ a instalovat jejich bety.
Snad bych ho mohl vyzkoušet ve virtuálním počítači, ale jsem příliš líný.

IE 7 byl velkým krokem vpřed; na stranu druhou – vzhledem k pětiletému odstupu od vydání šestky se to dalo očekávat. A aby M$ úplně neujel vlak, museli se vrhnout do vývoje, takže osmička bude, hádám docela slušným prohlížešem; ona i sedmička se už (když přimhouřím oči – a to jak jako kodér, tak i jako uživatel) dá považovat za moderní prohlížeč. Jak píše jarod72pm: „pro mě je už schopný IE 7 a pro domácí použití postačuje“.
Dalo by se s tím souhlasit, ale – na stranu druhou – znám člověka, který úpěnlivě lpěl na používání IE 6 a považoval jakýkoli uživatelský komfort (jakož i zabezpečení) za zbytečnost a ve svých W2000 ho má dodnes jako jediné prohlížeč; a pokud jde o mě, za ty tři roky, co používám Operu, jsem dost zmlsaný na to, aby se mi v Exploreru pracovalo pohodlně (a na vyladění FF plužinami jsem dost líný).

Nástup IE 8 však ponejvíce spojuji s toužebným vyhlížením zmizení IE 6 v propadlišti dějin. Nechť odpočívá v pokoji; co nejdřív. Nemohu se dočkat sémantické nirvány ;-)
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • 1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
    od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet)
    6
    4837
    od meda2016 Zobrazit poslední příspěvek
    14 srp 2024 12:30
  • Nefunkční internet po výpadku proudu
    od Neferivet » 15 zář 2024 23:31 » v Sítě - hardware
    2
    3117
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    16 zář 2024 08:53
  • Padá internet, vadný modem?
    od Signalista97 » 03 říj 2024 18:45 » v Sítě - hardware
    3
    3251
    od Signalista97 Zobrazit poslední příspěvek
    04 říj 2024 17:44
  • Náhrada za Windows 7, Windows XP pro MS Office a internet CZ - Obdobný podobný Windows 7 OS pro 64bit. a 32bit. PC
    od IMB » 28 črc 2024 15:25 » v LiNuX a ostatní alternativní OS
    6
    8198
    od zeus Zobrazit poslední příspěvek
    05 srp 2024 15:30

Zpět na “Vše ostatní (sw)”