Prosím o pomoc mám-Windous Vista Premium 2měsíce starý a z mého stálého stahování se chudák spomalil.je to vysokorychlostní Pc a vše trvá příliš dlouho i internet!!!asi jsem ho zavařila!Děkuji za odpovědizpomalení pc
zpomalení pc
 Prosím o pomoc mám-Windous Vista Premium 2měsíce starý a z mého stálého stahování se chudák spomalil.je to vysokorychlostní Pc a vše trvá příliš dlouho i internet!!!asi jsem ho zavařila!Děkuji za odpovědi- Pic
 - Moderátor
 - 
		Guru Level 13

- Pohlaví: 

- Stav:

Re: zpomalení pc
Vítám Tě na PC-HELP! Moc jsi nám sice neřekla, ale pokud stahuješ, jako divá, tak by to chtělo v PC trochu uklidit. Doufám, že pokud již programy nepotřebuješ, tak je jen nemažeš, ale regulérně odinstaluješ. Stáhni si program Ccleaner a vyčisti Pc včetně registrů. Je také možné, že jsi na netu ulovila nějakého vetřelce, který dělá v PC neplechu. Stáhni si program Mwav.exe, nainstaluj, nejprve jej aktualizuj a zaškrtní i kontrolu spyware, pak teprve spusť kontrolu. Najde toho dost, ale neodstraní, ale alespoň víš jak jsi na tom. Dej vědět, jak jsi pochodila a případně se bude pokračovat dle výsledků těch kontrol.
přesunuto - Weslo

přesunuto - Weslo
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! 
Nic není dokonalé, ani člověk!
						Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: zpomalení pc
Děkuji za odpověd-zkusím to a dám vědět.Hlavně děkuji ,,Picovi!!

- 

- Mohlo by vás zajímat
 - Odpovědi
 - Zobrazení
 - Poslední příspěvek

- 

- 
												Pozoruji zpomalení iPhone 12
od HelFix » 25 pro 2024 16:43 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 7
 - 6250
 - 
						od HelFix