Dobrý den,
nevím jak dlouho to už děla, ale mám problém s PC.
V některých situacích se mi začně sekat myš(většinou když instaluju hru atd.), občas i na třeba 3-4 nebo 5 sekund nereaguje PC. Dokonce se stalo, že se mi nejednou PC sám od sebe vypl a celkově je pomalejší.
Mám nový Windows(XP prof.). Můj procesor: Intel Celeron CPU 3.20GHz
PC je starý asi rok a seskládal ho jeden člověk. Seskládaný je z nových komponentů se zárukou. Grafika je NVIDIA GeForce FX 5500. Naposledy jsem instaloval pouze programy jako AIMP2 a další malé programy. Pár her
dohromady asi 1G. Zcela jistě vím že mi to začalo dělat tak týden po nainstalování oken
, jestli mi to začalo dělat před instalací to zcela nevím, ale nějaké problémy už byli. Další problém je že mi dlouho nabíhá Windows.
( možná je to z části tím, že se mi uvnitř skříně usazuje prach, protože jsme vyměňovali jednotku DVD-ROM a levý kryt skříně se poškodil, takže je skříň defakto odkrytá.)
další problém - občas se mi ani nenačte Windows, prostě jenom ta černá obrazovka na začátku kde mám možnost vstoupit do BIOSU a pak další černá obrazovka a po ní má začít načítání do Windowsu, ale nezačne, zůstane to u té černé obrazovky a napíše to "Verifing pool data" nebo tak nějak, vyhrabal sem to pouze z paměti.
Předem dík za pomoc. :)
Sekání a dlouhé načítání PC!
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Sekání a dlouhé načítání PC!
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Disk je také nový?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ano, měl by být, prosím help už sem z toho fakt bezradnej.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
verifing pool datam i to psalo taky, někdy nenajel windows vubec, je to už pár let zpátky ale bud tam chybý nějaký systémový soubor nebo je něco s hardwarem..
já sem třeba v posledním týdnu řešil problém,kdy mi obrazovka ve windoes začala divně skákat,rozbarvovat se ap rostě jak kdybych byl sjetej..potom se zničeho nic sekl pc nebo se sám restartoval,zahrát si hru nebo pracovat v aplikaci nemožné..nakonec byl problém jako první v grafice kde byla špatná VideoRam a zakládovka bylo out, při přidávíní nového portu se spálili nějaké koncovky a hotovo,naštěstí mám známé techniky ta cleková oprava grafiky,základovky,sata řadiče atd za 500,-
já sem třeba v posledním týdnu řešil problém,kdy mi obrazovka ve windoes začala divně skákat,rozbarvovat se ap rostě jak kdybych byl sjetej..potom se zničeho nic sekl pc nebo se sám restartoval,zahrát si hru nebo pracovat v aplikaci nemožné..nakonec byl problém jako první v grafice kde byla špatná VideoRam a zakládovka bylo out, při přidávíní nového portu se spálili nějaké koncovky a hotovo,naštěstí mám známé techniky ta cleková oprava grafiky,základovky,sata řadiče atd za 500,-
Veryfing DMI Pool Data nebo jak to už nepíše. Zato to pořád pomalu načíta a občas se seká myš a celkově celý pc( když zapínám 2 věcí najednou nebo při instalaci nebo hraju hru a mám MP3).
BTW kde zjistím jakou mám základovku??
BTW kde zjistím jakou mám základovku??
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejede ti HDD v PIO mode?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kde to zjistím?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem - 8
- 2548
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
11 led 2025 15:10
-
-
- 4
- 2576
-
od PARKR
08 úno 2025 09:18
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 5041
-
od Minapark
30 srp 2024 09:29
-
-
- 1
- 3195
-
od Mety