Nejde opera!!!!
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nejde opera!!!!
Zkus se ještě mrknout do ESS / stiskni F5 / Personální firewall / Pravidla a zóny / Editor pravidel a zón / Nastavit a zde zkontroluj, zda-li není opera zakázaná. A i když nebude, tak by u ní mělo být vytvořené nějaké pravidlo - to smaž a vytvoř pro ní nové. Samosebou, že pokud chceš nastavovat přístupy programů k webu, tak FW nesmíš mít automatický, nýbrž v interaktivním režimu. Ale je mi divné, proč ti nefunguje ani při vypnutém FW. Možná to bude nějakým nastavením přímo v Opeře, ale s tím ti neporadím, jelikož ji nepoužívám. Popř. ještě zkus vypnout Threatsence, myslím, že je to pod záložkou Ochrana přístupu na web. Ale to už jen tak tipuju, co by ti to mohlo způsobovat.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
-
- Pohlaví:
Měl jsem podobný problém a bylo to nedokonalou odinstalizací NODu. Používám jenom trial a cca každé tři týdny ho přeinstalovávám. Ta odinstalace dělá problémy. Přes Ovladací panely a odebrat se to vždy kousne. Je třeba použít cestu Všechny programy Eset a Uninstal. Našel jsem toto, sice trochu problematické řešení, ale funguje.
1/ Start - Všechny programy - Eset - Uninstal Eset - vymazat složku v Program Files
2/ Restart
3/ CCleaner a opravit problémy (vždy tam jeden zůstane - tuším MUI)
4) Regedit a tento klíč odstranit
5) Restart
Pak mohu zase nainstalovat NOD (trial) a Opera chodí v pohodě.
1/ Start - Všechny programy - Eset - Uninstal Eset - vymazat složku v Program Files
2/ Restart
3/ CCleaner a opravit problémy (vždy tam jeden zůstane - tuším MUI)
4) Regedit a tento klíč odstranit
5) Restart
Pak mohu zase nainstalovat NOD (trial) a Opera chodí v pohodě.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Spyke píše:Zkus se ještě mrknout do ESS / stiskni F5 / Personální firewall / Pravidla a zóny / Editor pravidel a zón / Nastavit a zde zkontroluj, zda-li není opera zakázaná. A i když nebude, tak by u ní mělo být vytvořené nějaké pravidlo - to smaž a vytvoř pro ní nové. Samosebou, že pokud chceš nastavovat přístupy programů k webu, tak FW nesmíš mít automatický, nýbrž v interaktivním režimu. Ale je mi divné, proč ti nefunguje ani při vypnutém FW. Možná to bude nějakým nastavením přímo v Opeře, ale s tím ti neporadím, jelikož ji nepoužívám. Popř. ještě zkus vypnout Threatsence, myslím, že je to pod záložkou Ochrana přístupu na web. Ale to už jen tak tipuju, co by ti to mohlo způsobovat..
nee to nepomohlo a píše to "Vnitřní komunikační chyba" a to povídání jestli špatně není napsanej název a jestli je správně nastavené sítové připojení.