nemôžem stiahnut lexmark solution center

...

Moderátor: Mods_senior

kusaj
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: nemôžem stiahnut lexmark solution center

Příspěvekod kusaj » 03 led 2009 17:57

to nestahujem cez net ked dam v štarte programy-lexmark-stredisko služeb lexmark tak to začne samo

Reklama
N!cholai
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod N!cholai » 03 led 2009 18:03

OK...
Takže on-line podpora nefunguje. Tak se podíváme na to CD :wink: Cd zasunete, spustíte instalaci a v tom vám vyskočí nějaké tabulky? Zkuste všechny napsat nebo vložit screen.
Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE

kusaj
nováček
Stav:

Příspěvekod kusaj » 03 led 2009 18:12

ked vložim cd tak je tam tabulka podpora,dokumenty a informacie o zabezpečeni.potom ešte inštalovat ked dam inštaluj tak ho nainštaluje. a neako inak sa neda nainštalovat naplnena čierna farba?

N!cholai
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod N!cholai » 03 led 2009 18:18

Tak počkejte :smile: Tak jak jsem to alespoň pochopil, tak Vám to jde nainstalovat :smile: Takže všechno v pořádku máte nainstalováno, ale koupil jste si černou farbu a Vám se nezobrazí, když tisknete?
NICOLAS CAGE

kusaj
nováček
Stav:

Příspěvekod kusaj » 03 led 2009 18:21

stale mi ukazuje že je prazdna ale nemam nikde nastroje aby som to zmenil v čom je problem

N!cholai
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod N!cholai » 03 led 2009 18:28

Tak v tom Vám neporadím, jelikož nejsem vlastníkem Lexmarku. Ale pro příště, hned na začátku to chtělo říct, že máte problém s barvou a ne s driverama, nemuseli jsme vést tuhle dlouhou diskusi, ale teď už je to jedno. Jenom upozornění pro příště :wink:
Mám tiskárnu Canon, ale mohlo by to být podobné. Jestli máte všechno nainstalované, tak klikejte: START->OVLÁDÁCÍ PANELY->Tiskárny a jiný hardware->Tiskárny a faxy->KLIKNĚTE PRAVÝM NA TU SVOJI TISKARNU->VLASTNOSTI->A TAM UŽ BY MĚLA BÝT ZÁLOŽKA UDRŽBA ATD...Zkuste se tam porozhlídnout. Nemůžu vám řict konkrétně, jelikož tuto tiskárnu nevlastním a každý typ je jiný.
A nemáte náhodou k ní Slovenský návod? Zkuste se podívat a pročíst, mělo by to tam být. :wink:
NICOLAS CAGE

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 03 led 2009 21:45

To nebyl vtip, muj poslední vstup, vím o cem je rec - prípadne pokud umíte hledejte více info, ale já radím vyhodit a koupit kvalitní tiskárnu dobré znacky s online podporou ,žádný Tesco, Penny atp. Hracka pro deti na jedno použití!
george
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

N!cholai
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod N!cholai » 04 led 2009 08:53

TO GEORGE: Takové příspěvky si nech :wink: Nebo si je mysli jenom v duchu :wink: Tohle to forum pomáhá, je určeno na pomoc lidem v nouzi :wink: To neznamená, že když značka Lexmark není na top místech v žebříčku tiskáren, hned ji budeme odsuzovat. Tohle to by jsi mohl třeba říct o antivirech: Kdyby se někdo zeptal: Mám problém s antivirem Avast! ...... A někdo odepíše: Vyhoď ho oknem a kup si NOD32. :smile: To by byly rychlé rady na forum. Někdo by něco napsal a v tom ihned rychlá odpověď kup si lepší.... Myslím, že mi dáte kolegové zapravdu.
NICOLAS CAGE

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 04 led 2009 09:23

Je mi líto, ale je to tak. Vím, že se to nelíbí, tiskárnu Lexmark mám a není to jen o nějakém špatném názoru na tiskárnu. Prostě řešíte chlapci neřešitelné, na Lexmark podporu online přístup není, je to americká firma a v podstatě prodává levné hračky (tiskárny) v Supermarketech. Jediné, co se snad vyplatí...při problému jít a koupit novou tiskárnu, protože za cartridge (použitou jednotku), která vydrží pár fotografií dáte tolik peněz co za novou inkoustovou tiskárnu.
Výrobce to asi dobře ví a připojení na podporu nezprovozníte, zkoušel jsem to pro zajímavost také.

Zkušenost s tiskárnou publikuji na OperaWebSite, jak se k článku dostanu v časové tísni.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

guest

Příspěvekod guest » 04 led 2009 09:31

Mělo by to být podobně jak píše N!cholai. Ještě zkusit tu cartridg vyndat a znova usadit.

guest

Příspěvekod guest » 04 led 2009 09:34

Tady jsou nějaké návody - Návod k použití LEXMARK !!!

Zpět na “Vše ostatní (sw)”